ΚΡΥΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ στην Γλώσσα του Σώματος από την Ελένη «Έλξις» Μαυρόβα.

643 Views
ΚΡΥΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ στην Γλώσσα του Σώματος από την Ελένη «Έλξις» Μαυρόβα. ΚΡΥΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ στην Γλώσσα του Σώματος από την Ελένη «Έλξις» Μαυρόβα.

ΚΡΥΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ στην Γλώσσα του Σώματος από την Ελένη «Έλξις» Μαυρόβα.

Κινήσεις που «φωνάζουν» … ΝΑΙ:
Ανοιχτές παλάμες
Όταν το κορμί γέρνει μπροστά
Χαμόγελο
Ευθύς προσανατολισμός του σώματος
Προσηλωμένο βλέμμα
Αυξημένη οπτική επαφή
Γνέψιμο κεφαλιού
 
Κινήσεις που «λένε» … ΟΧΙ:
Σταυρωμένα χέρια
Νευρικό χτύπημα των δαχτύλων
Χέρι που κρατά το πηγούνι
Πόδια και κορμός στραμμένα σε διαφορετικές κατευθύνσεις
Χέρια στα γόνατα
Χέρι επάνω στο στόμα
Αυξημένη νευρικότητα
Συνεχής κίνηση ματιών
Κούνημα του κεφαλιού πέρα δώθε
Συνοφρύωμα
Μισόκλειστα μάτια
 
Κινήσεις που δηλώνουν … ΜΠΟΡΕΙ/ΙΣΩΣ:
Ρούφηγμα μιας γουλιάς από ένα ποτό
Δάγκωμα της άκρης των γυαλιών
Καθάρισμα των γυαλιών
Ξύσιμο του κεφαλιού
Τρίψιμο του πιγουνιού
 
ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ
Οι πιο πολλοί άνδρες θεωρούν αυτή την στάση, πολύ ελκυστική για μια γυναίκα. Ως στάση, εκπέμπει αρκετά σήματα σεξουαλικότητας της γυναίκας. Από την πλευρά της η γυναίκα, τη χρησιμοποιεί ασυναίσθητα για να δείξει στον αντρικό πληθυσμό, τον μυϊκό τόνο των ποδιών της. Το σταύρωμα γίνεται πιέζοντας δυνατά το ένα πόδι επάνω στο άλλο, δίνοντάς τους μια εμφάνιση ιδιαίτερα σφιχτή. Συνήθως η γυναίκα ακουμπά το χέρι επάνω στον μηρό της, προκαλώντας φανερά την προσοχή. Καλό είναι αυτή η στάση να μη χρησιμοποιείται εν ώρα εργασίας. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μα γυναίκα πρέπει να κάθεται όταν εργάζεται είναι και με τα δύο πόδια ακουμπισμένα στο πάτωμα. Αν εξυπηρετεί περισσότερο, σταυρώστε τους αστραγάλους αλλά σε στάση που να κάθεστε όσο το δυνατόν συμμετρικά.
 
ΣΤΑΣΗ Νο4
Πρόκειται για μια στάση που συνηθίζουν οι άντρες στο κάθισμά τους. Καθισμένος λοιπόν στην καρέκλα, με το ένα πόδι λυγισμένο σε ορθία γωνία με το πάτωμα σε συνάρτηση με την καρέκλα και το άλλο αναδιπλούμενο επάνω στο άλλο με τρόπο που ο εξωτερικός αστράγαλος του ενός ποδιού να στηρίζεται και στο άλλο πόδι λίγο πιο πανω από το γόνατο και πιο κάτω από τον μηρό, σχηματίζοντας νοητά το νούμερο 4. Αυτή η στάση θεωρείται ως θέση ισχύος, για δυο λόγους. Πρώτον, επειδή επιδεικνύει το κάτω μισό του σώματος αλλά και επειδή καταλαμβάνει πολύ χώρο. Αν γίνει σε συνδυασμό με κλίση του κορμού προς τα πίσω, σταύρωμα των χεριών και δάχτυλο στο πιγούνι, πρόκειται για αρνητική στάση συνήθως, που υποδηλώνει ανταγωνιστικότητα και εχθρική διάθεση. Αν όμως συνδυάζεται με μια ανοιχτή και άνετη όψη, η «στάση τέσσερα» μπορεί να δείχνει μια υπερβολικά σίγουρη και άνετη συμπεριφορά.
 
10 ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΩΘΟΥΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ
Να κουδουνίζετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου
Να χτυπάτε τα καπάκια των στυλό
Να χτυπάτε το πόδι σας πάνω-κάτω
Να μασάτε οτιδήποτε άλλο εκτός από φαγητό ( νύχια, χείλη, μολύβια, καλαμάκια, οδοντογλυφίδες, κολιέ, ούλα, κλπ)
Να βηματίζετε πέρα δώθε
Να ταλαντεύεστε δεξιά αριστερά
Να παίζετε με το πλαστικό καπάκι μπουκαλιού του νερού
Να καθαρίζετε τα νύχια σας
Να ξύνετε το χείλος σας
Να χτυπάτε νευρικά τα δάχτυλά σας
 
ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Αν κοιτάξετε ένα ζευγάρι, μπορείτε να διακρίνετε πόσο στενά είναι δεμένο από τον τρόπο που ποζάρει στις φωτογραφίες. Αν δείτε μια γυναίκα να στέκεται ή να κάθεται στο πλάι του συζύγου της με το χέρι της να ακουμπά πάνω στην καρδιά του, υπάρχει μεταξύ τους βαθιά τρυφερότητα. Συνήθως πιάνουμε τον αυχένα μας για να δείξουμε πως είμαστε ευάλωτοι και αγγίζουμε τον στήθος του αγαπημένου μας όταν νιώθουμε για αυτόν πάθος.
 
ΚΑΤΟΠΤΡΙΚΟΙ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟ
Η ενέργεια των κατοπτρικών νευρώνων (=εγκεφαλικά κύτταρα), που μας επιτρέπουν να νιώσουμε ενσυναίσθηση, ίσως μπορεί και να μας βοηθήσει να ερμηνεύσουμε την εθιστική φύση της πορνογραφίας. Όταν ένα άτομο παρακολουθεί άλλα άτομα να έχουν ερωτική επαφή ακόμα και στην οθόνη μιας τηλεόρασης ή ενός υπολογιστή, ένα μέρος του εγκεφάλου του νιώθει σα να παίρνει μέρος στη δράση. (ποιος μπορεί να κατηγορήσει οποιονδήποτε να του αρέσει αυτό;)
 
ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ
Στις γυναίκες αρέσει υπερβολικά να τις κοιτάζουν στα μάτια. Οι ίδιες κοιτάζουν οποιονδήποτε στα μάτια – γυναίκες ή άνδρες – ειδικά όταν βρίσκονται μόνες απέναντι σε κάποιον. Αναμφισβήτητα της αρέσει τους αρέσει άλλωστε αυτή η επαφή περισσότερο από ότι αρέσει στους άνδρες. Οι άνδρες ανέχονται το κοίταγμα στα μάτια από γυναίκες, αλλά δεν τους αρέσει το ίδιο και σίγουρα δεν το χρησιμοποιούν τόσο συχνά με άλλους άνδρες. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΤΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αποστρέφουν το βλέμμα τους από τους άνδρες, επιδή δεν θέλουν να δώσουν την εντύπωση πως επιθυμούν να τους παρασύρουν. Οι άνδρες συχνά παρεξηγούν τα παρατεταμένα βλέμματα, θεωρώντας τα σημάδι έλξης!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μαυρόβα Ελένη
Μαυρόβα Ελένη
Ελένη Μαυρόβα: Σύμβουλος Σχέσεων-Ζευγαριών-Οικογένειας, Ιδιοκτήτρια του Γραφείου Γνωριμιών «ΕΛΞΙΣ», www.elksis.gr. Το ραντεβού μας θα είναι κάθε μήνα στις 4 και 24, με …..«Tips Ανανέωσης της Σχέσης». Ελάτε να ανανεωθούμε μαζί!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Η δίκη των 7 του Σικάγο»: Μια υπόθεση που επανέρχεται για να προβληματίσει. Είδαμε & Σχολιάζουμε.
«Η δίκη των 7 του Σικάγο»: Μια υπόθεση που επανέρχεται για να προβληματίσει. Είδαμε & Σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 443 Views

Μια ταινία η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν τα τέλη της δεκαετίας του 1960 στο Σικάγο των Η.Π.Α.  Είδε και σχολιάζει η Ελένη Μαντίκου για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή