Η...κλήση εναντίον της... στύσης. Ανδρες μειώστε τα κινητά τηλέφωνα...για να σας κάνει ΚΟΥΚΟΥ!

313 Views
Η...κλήση εναντίον της... στύσης. Ανδρες μειώστε τα κινητά τηλέφωνα...για να σας κάνει ΚΟΥΚΟΥ! Η...κλήση εναντίον της... στύσης. Ανδρες μειώστε τα κινητά τηλέφωνα...για να σας κάνει ΚΟΥΚΟΥ!

Η...κλήση εναντίον της... στύσης.

Ανδρες μειώστε τα κινητά τηλέφωνα...

Εχθρός της καλής στυτικής λειτουργίας αποδεικνύονται τα κινητά τηλέφωνα καθώς, σύμφωνα με μελέτη, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν, μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ερωτική διέγερση των ανδρών οδηγώντας ακόμα και σε υπογονιμότητα αφού πενταπλασιάζει τον ρυθμό φθοράς των σπερματικών κυττάρων.

Έρευνα Αυστριακών και Αιγύπτιων γιατρών που δημοσιεύτηκε στην «Ευρωπαϊκή  Επιθεώρηση Ουρολογίας» έδειξε ότι, οι άντρες που έχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στην ημέρα ανοιχτό το κινητό τους τηλέφωνο - και κατά συνέπεια εκτίθενται αρκετά στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία - έχουν πολλές πιθανότητες στυτικής δυσλειτουργίας απ' αυτούς που κλείνουν το κινητό τους για ορισμένες ώρες την ημέρα .

Με βάση τα πορίσματα της μελέτης, οι ερευνητές επισημαίνουν ότι δεν παίζει ρόλο η ηλικία του άνδρα, το βάρος, το ύψος ή αν κάποιος είναι καπνιστής, αλλά οι ώρες έκθεσής του στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα και δήλωσαν ότι δεν έχουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, ήταν αυτοί που το είχαν ανοιχτό, κατά μέσο όρο, για 1,8 ώρες την ημέρα.

Άλλοι παράγοντες που ενοχοποιούνται για στυτική δυσλειτουργία είναι ο διαβήτης, η υπέρταση, η παχυσαρκία, επισημαίνουν οι επιστήμονες.

Για τους  επιστήμονες, σχεδόν το 50% των εκπροσώπων του ισχυρού φύλου άνω των 40 ετών, αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης και σε πολλούς απ΄αυτούς εξελίσσεται σε πρόβλημα υπογονιμότητας γεγονός που τους εμποδίζει να τεκνοποιήσουν .


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ειδική προβολή για τα 80 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ», στο Ολύμπιον.
Ειδική προβολή για τα 80 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ», στο Ολύμπιον.
με 0 Σχόλια 372 Views

 Tο κλασικό αντιφασιστικό αριστούργημα του Τσάρλι Τσάπλιν, Ο Μεγάλος Δικτάτωρ, που συμπλήρωσε φέτος τα 80 χρόνια ζωής, παρουσιάζεται στο Ολύμπιον, σε μια ειδική προβολή.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή