Αθώος ο Κέβιν Σπέισι για την κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης σε άνδρα το 1992!

771 Views
Αθώος ο Κέβιν Σπέισι για την κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης σε άνδρα το 1992! Αθώος ο Κέβιν Σπέισι για την κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης σε άνδρα το 1992!

 


Αθώος κρίθηκε ο Kevin Spacey για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του, που αφορά το έτος 1992. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο διάσημος ηθοποιός κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν άντρα στο West Hollywood τον Οκτώβριο του 1992.

 Ωστόσο, μόλις ανακοινώθηκε από το δικαστήριο του Los Angeles, πως στη συγκεκριμένη υπόθεση πήρε «απαλλαγή», λόγω της χρονιάς και του γεγονότος, ότι το «θύμα» ήταν ενήλικο, καθώς το κατηγορητήριο δεν υποστηρίζεται από το καταστατικό των νόμων της California.

 Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι ο 59χρονος πολυβραβευμένος ηθοποιός δεν αντιμετωπίζει τεράστια νομικά και μη προβλήματα, αφού συνολικά εκκρεμούν εναντίον του 6 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε διάστημα 22 χρόνων, ενώ ως αποτέλεσμα όλων αυτών η εντυπωσιακή μέχρι σήμερα καριέρα του έχει δεχτεί άπειρα χτυπήματα, ακολουθώντας όλο και πιο καθοδική πορεία.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή