ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ 19 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ; ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΜΕΝΙΔΟΥ

3230 Views
ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ 19 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ; ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΜΕΝΙΔΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ 19 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ; ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΜΕΝΙΔΟΥ

ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ 19 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ; ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΜΕΝΙΔΟΥ

Η εσωτερική αναζήτηση αυτής της εβδομάδας, έχει να κάνει με τους άντρες και τον έρωτα. Μπαίνουν στη διαδικασία να γοητευτούν, να νιώσουν πεταλούδες, να μη σκέφτονται τίποτα άλλο παρά μόνο εκείνη; Να μην τους ενδιαφέρει ξαφνικά οτιδήποτε κινείται, αλλά να εστιάζουν σε ένα μόνο στόχο;
 
Όσο νευριάζω όταν ακούω ότι όλες είμαστε ίδιες, άλλο τόσο νευριάζω όταν ακούω ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια και όλοι θα σου φερθούν με τον ίδιο άσχημο τρόπο. Επειδή ένας ήταν άθλιος, δε σημαίνει ότι πρέπει να την πληρώσουν όλοι για χάρη του.
 
Ψυχολόγοι από το πανεπιστήμιο του Οχάιο, ζήτησαν από φοιτητές ηλικίας 18-25 να καταγράψουν καθημερινά για διάστημα μίας εβδομάδας πόσες φορές σκέφτονταν το σεξ.
Το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν ότι οι άνδρες σκέφτονταν το σεξ 19 φορές την ημέρα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες είναι 10 φορές μέσα στην ημέρα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ξέρουμε όλοι ότι ναι, οι άντρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ, το αποζητούν και πλέον πολλοί από αυτούς,  το προτιμούν από τη δέσμευση μιας σχέσης. Αυτή είναι η γενίκευση. Όπως ανέφερα και πιο πάνω όμως, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Έχω αναφέρει επανειλημμένα ότι πάντα προτιμούσα και προτιμώ την παρέα με άντρες. Είναι πιο ξεκάθαροι στις σχέσεις τους, σκέφτονται πιο απλά (ναι, ας είμαστε ειλικρινείς, σκέφτονται πολύ λιγότερο), δεν μπαίνουν στη διαδικασία να λένε ένα πράγμα και να εννοούν δέκα.
Έχοντας λοιπόν μια κάποια προϋπηρεσία, έχω ζήσει καταστάσεις και από τις δυο πλευρές. Έχω βρεθεί στην παρέα με άντρα που είχε 5 χρόνια σχέση και σκεφτόταν το γάμο και έχω βρεθεί και σε αυτή που με κάθε γυναίκα που περνούσε, το κεφάλι τους γύριζε σαν τον εξορκιστή και βαθμολογούσαν με κλίμακα 1-10.
 
Αγαπημένη μου περίπτωση δεν ήταν αυτός με τη σχέση, όπως οι περισσότερες θα πίστεψαν. Αυτός έτσι είχε μάθει, έτσι ήταν ο χαρακτήρας του. Πάντα σχεσάκιας, πάντα αφοσιωμένος. Μαγκιά του, αλλά πάντα έτσι ήταν.

Αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν αυτός που βαθμολογούσε πιο αυστηρά από όλους τους άλλους τις γυναίκες, ήρθε να μου πει ότι πήγε να πάρει κάτι σημειώσεις από μια συμφοιτήτρια του που τον περίμενε στο δρόμο και «Ιωάννα, με περίμενε κάτω από το σπίτι και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ της πήγαινε ο ήλιος!».

 
Την προηγούμενη εβδομάδα βγήκα με ένα φίλο που εκτιμώ πολύ, γιατί ήθελε γυνακεία άποψη για ένα «γκομενικό», όπως το χαρακτήρισε στην αρχή. Ξεκινώντας λοιπόν τη συζήτηση και ενώ είχε αναφέρει πολλές φορές ότι «νταξ, χαλαρά, δεν είναι κάτι σημαντικό», καταλήξαμε να με ρωτάει πως να της πει να βγούνε για έναν καφέ χωρίς να δείξει ότι καίγεται και αν βγουν πως να μην είναι ξεκάθαρος στις βλέψεις του. «Και αν έχει σχέση; Να μην πω τίποτα; Και αν της το πω, θιχτεί και τη χάσω τελείως; Μπορώ να περιμένω ακόμα και αν έχει σχέση. Κάάάποια στιγμή μπορεί να χωρίσει...»
 
Τον προηγούμενο μήνα πάλι, ξημερώματα στη Βαλαωρίτου, ένα παλικάρι τύφλα, έκλαιγε και φώναζε στο φίλο του ότι όλες ίδιες είναι, καμιά δεν αξίζει και ενώ αυτός της είπε ότι την αγαπάει, εκείνη του απάντησε ότι δεν την κάνει πλέον ευτυχισμένη. Είσαι σοβαρή κουκλίτσα μου; Πώς λες στον άνθρωπο που σου δίνει την καρδιά του σε χρυσό πιάτο, ότι δε σε κάνει ευτυχισμένη; Σκέψου πρώτα πριν μιλήσεις και πονέσεις κάποιον ανεπανόρθωτα!
 
Ο κάθε άνθρωπος, είτε γυναίκα είτε άντρας, είναι διαφορετικός. Δεν μπορείς αλήθεια να πιστεύεις ότι όλοι οι άντρες δεν ερωτεύονται και δεν αγαπάνε. Και ερωτεύονται και αγαπάνε και ίσως πιο ουσιαστικά από ότι εμείς, μπορώ να σου πω. Ούτε για αυτούς είναι εύκολο να χωρίζουν, ούτε βρίσκουν αμέσως άλλη, ειδικά αν ήταν ερωτευμένοι ή αν σε αγαπούσαν ακόμα. Απλώς εμείς έχουμε στο αίμα μας το δράμα και επειδή είμαστε πιο συναισθηματικές, νιώθουμε πιο εύκολα τρυφερότητα, ακόμα και αγάπη για άλλους. Κοινώς, εμείς ερωτευόμαστε ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ από τους άντρες, ενώ εκείνοι ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ. Αν σε ερωτευθούν όμως, να ξέρεις ότι σίγουρα είσαι σημαντική. Εκτίμησέ το και φέρσου αναλόγως (απαιτώντας πάντα τον αντίστοιχο σεβασμό και από εκείνον)

Τα λέμε σύντομα!

Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Με ένα κόκκινο κουμπί»: Ένα βιβλίο θαλπωρής και αλληλεγγύης από την Ελένη Μπετεινάκη.
«Με ένα κόκκινο κουμπί»: Ένα βιβλίο θαλπωρής και αλληλεγγύης από την Ελένη Μπετεινάκη.
με 0 Σχόλια 466 Views

Αν θες το παιδί σου να βλέπει πιο βαθιά, να μάθει να συμπονά, να νιώθει αλληλεγγύη για τους άλλους, τούτο το βιβλίο είναι το πλέον κατάλληλο. Διάβασε η #ΜαριάνναΜπουρουτζή και σχολιάζει για την #Κουλτουρόσοσουπα

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή