Και ιδού ο πρώτος ΠΕΟ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ που ζωγραφίζει με το μόριο του!!! (βίντεο). Να τον πιστέψουμε;

1595 Views
Και ιδού ο πρώτος ΠΕΟ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ που ζωγραφίζει με το μόριο του!!! (βίντεο). Να τον πιστέψουμε; Και ιδού ο πρώτος ΠΕΟ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ που ζωγραφίζει με το μόριο του!!! (βίντεο). Να τον πιστέψουμε;

Και ιδού ο πρώτος ΠΕΟ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ που ζωγραφίζει με το μόριο του!!! (βίντεο). Να τον πιστέψουμε;

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ζωγράφοι έχουν χρησιμοποιήσει μέλη του σώματός τους για να φτιάξουν τα έργα τους αλλά σαν τον Pricasso δεν υπάρχει κανείς.

Το όνομα του είναι Tim Patch ωστόσο οι περισσότεροι τον γνωρίζουν με το καλλιτεχνικό του παρατσούκλι, Pricasso. Είναι φυσικά Βρετανός και αντί για πινέλο ζωγραφίζει με το πέος του και το κάνει πάρα πολύ καλά.

Στις αρχές της δεκαετίας του 60 η σχολή καλλών τεχνών του Λονδίνου τον απέρριψε με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Αυστραλία και να δείξει το «ιδιαίτερο ταλέντο» του στη ζωγραφική. Για πάρα πολλά χρόνια ζωγράφιζε με το πέος του, τους όρχεις του και τον πισινό του.

Το τεράστιο ταλέντο του τράβηξε την προσοχή του Sexpo στην Αυστραλία. Επειδή οι νόμοι είναι αρκετά αυστηροί όσο αφορά το γυμνό θα είναι πολύ δύσκολο να πάει μια μέρα στις Η.Π.Α.

Όσο αφορά για το πως του ήρθε η ιδέα να ζωγραφίζει με το πέος του ανέφερε: “ Η ιδέα μου ήρθε όταν είδα το “θέατρο του πέους. Το δοκίμασα και το βρήκα πολύ δύσκολο με όλη την έννοια της λέξης”...


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ειδική προβολή για τα 80 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ», στο Ολύμπιον.
Ειδική προβολή για τα 80 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ», στο Ολύμπιον.
με 0 Σχόλια 378 Views

 Tο κλασικό αντιφασιστικό αριστούργημα του Τσάρλι Τσάπλιν, Ο Μεγάλος Δικτάτωρ, που συμπλήρωσε φέτος τα 80 χρόνια ζωής, παρουσιάζεται στο Ολύμπιον, σε μια ειδική προβολή.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή