Τζέιμς Φράνκο: Είμαι λίγο... γκέι και δεν είμαι λίγο… γκέι. Αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τα «αγόρια» του.

5363 Views
Τζέιμς Φράνκο: Είμαι λίγο... γκέι και δεν είμαι λίγο… γκέι. Αποκαλυπτικές  φωτογραφίες με τα «αγόρια» του. Τζέιμς Φράνκο: Είμαι λίγο... γκέι και δεν είμαι λίγο… γκέι. Αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τα «αγόρια» του.

Τζέιμς Φράνκο: Είμαι λίγο... γκέι και δεν είμαι λίγο… γκέι. Αποκαλυπτικές  φωτογραφίες με τα «αγόρια» του....

O Τζέιμς Φράνκο, δεν μας απασχολεί μόνο με την δουλειά αλλά και με την σεξουαλικότητά του και αυτή τη φορά ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για αυτό.

Μάλιστα ο Φράνκο έχει δημοσιεύσει και ένα βιβλίο με τίτλο: “Straight James/Gay James” που περιλάμβανε και μια συνέντευξη ανάμεσα στον γκέι Τζέιμς και τον στρέιτ Τζέιμς.

​Την ώρα λοιπόν που οι φήμες πως είναι ομοφυλόφιλος δίνουν και παίρνουν, ο Τζέιμς Φράνκο δίνει την δική του απάντηση μέσω του περιοδικού « Four Two Nine», γύρω από το θέμα:

«Είμαι γκέι στην τέχνη μου και στρέιτ στη ζωή μου. Βέβαια, είμαι επίσης γκέι στη ζωή μου, μέχρι το σημείο της συνουσίας – εκεί μπορείς να πεις ότι είμαι στρέιτ. Οπότε φαντάζομαι ότι εξαρτάται από το πώς ορίζεις την ομοφυλοφιλία. Αν σημαίνει με ποιον κάνεις σεξ, υποθέτω ότι είμαι στρέιτ. Παλιά η ομοφυλοφιλία καθοριζόταν από τον τρόπο συμπεριφοράς όχι με ποιον κάνεις σεξ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και στο New York Magazine και είπε χαρακτηριστικά: "Υπάρχει μεγάλη συζήτηση γύρω από την σεξουαλικότητά μου και φαντάζομαι πως ο κόσμος ασχολείται γιατί είμαι διάσημος, οπότε τους ενδιαφέρει με ποιον κοιμάμαι." και συνέχισε: " Ναι είμαι λίγο γκέι και υπάρχει ένας γκέι Τζέιμς".


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Τζέιμς Φράνκογκέι

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

1 Comments

  1. <strong>Ioannis</strong>
    Ioannis
    Ooijg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή