Περί ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ο λόγος!

651 Views
Περί ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ο λόγος! Περί ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ο λόγος!

Περί ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ο λόγος!
Το μυστικό της συνταγής, για την αναζήτηση του Ιδανικού Συντρόφου, είναι η σωστή Γ.Ν.Ω.Ρ.Ι.Μ.Ι.Α., που σημαίνει όλα τα παρακάτω:
Γ  Γάμος – Συμβίωση - Σοβαρή Σχέση
Μια αυθαίρετη γνωριμία, μπορεί να υπάρξει οπουδήποτε, αλλά διακατέχεται αρχικά από ενθουσιασμό. Συνήθως η ύπαρξή του, μας εμποδίζει να «ζυγίσουμε» αντικειμενικά μια γνωριμία, σε αντίθεση με τον Γραφείο Γνωριμιών, στο οποίο οι επαφές γίνονται σύμφωνα με τα «θέλω» μας. Φυσικά, δεν αναλαμβάνει μόνο περιπτώσεις γάμου, αλλά και άτομο με στόχο την Συμβίωση ή την απλή Σοβαρή Σχέση.
Ν  Νέος στην πόλη – Πολύωρη Εργασία (Λόγω Σπουδών)
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή σπουδών, υπάρχει μετακίνηση ατόμων από την περιοχή τους, αλλού με περιορισμένο κοινωνικό κύκλο πια. Να η λύση λοιπόν, για σοβαρές γνωριμίες με αξιόλογα άτομα! Άτομα με επαγγέλματα σκληρών απαιτήσεων σε ωράριο, σοβαρότητα και ιδιαιτερότητα (π.χ. ιατροί, πωλητές, δικηγόροι, με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και καμία διάθεση για άσκοπες γνωριμίες, παρά μόνο σε «φιλτραρισμένες» επαφές εχέμυθα, με άτομα που ταιριάζουν τα «θέλω» τους!
Ω  Ωχ! Έχουμε και την «Κρίση»…
Λόγω κρίσης, σε κάθε υποψήφιο σύντροφό μας, έχουμε μια δυσπιστία και επιφύλαξη. Προτιμάμε λοιπόν, κάποιος να μας εγγυηθεί για ορισμένες βασικές πληροφορίες, είτε έχουμε οικονομική επιφάνεια, είτε όχι. Άρα, υπάρχει τρόπος να διασφαλιστούμε ΑΠΟΛΥΤΑ.
Ρ   Ρήξη από Σχέση ή Γάμο του παρελθόντος
Λαϊκή ρήση: «Αν καείς στο γάλα, φυσάς και στο γιαούρτι». Ανάλογα λοιπόν, τα βιώματα του καθενός, διαμορφώνονται και οι απαιτήσεις του. Αν υπήρξε απογοήτευση, φυσικά θα είναι κάποιος πιο επιφυλακτικός πια και με συγκεκριμένες απαιτήσεις από τον νέο του σύντροφο.
Ι  Ιδανικός Σύντροφος ( από πολλές επιλογές) = Ε Ρ Ω Τ Α Σ
Μέσα από πολλές επιλογές, διαλέγει ο καθένας το ταίρι που θα «ταυτίζεται» περισσότερο με τα «θέλω» του. Στην πορεία αφήνεται και «επενδύει» συναισθηματικά, μια και.. ο Έρωτας έχει σημαντική θέση ΚΑΙ στο Γραφείο Γνωριμιών, όταν αυτό είναι σοβαρό.
Μ   Μέσω συγγενών και φίλων
Υπάρχει κάποιος στον κύκλο γνωριμιών σας που είναι μόνος; Θέλετε να βοηθήσετε, αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο;
1.     Κάντε του δώρο την εγγραφή για λογαριασμό του και παρουσιάστε το, ως δώρο στον ενδιαφερόμενο.
2.     Μπορείτε να τον συνοδέψετε σε ένα ραντεβού δωρεάν ενημέρωσης, από κοντά στο γραφείο, με σκοπό την πλήρη ενημέρωσή του ή τυχόν και την εγγραφή του
3.     Μιλήστε του για αυτή τη λύση, αφού πρώτα ενημερωθείτε εσείς για λογαριασμό του και δείξτε του πόσο θα στηρίζατε μια παρόμοια απόφασή του
Ι  Internet-ικές Γνωριμίες: - Είσαι ότι δηλώσεις; - Όχι…
Οι γνωριμίες μέσω internet, κρύβουν συχνά κίνδυνο και κυρίως έλλειψη σοβαρότητας. Ακόμα και σε ένα τετ-α-τετ φλερτ, φυσικό είναι να υπάρχει δυσπιστία, ανεξαρτήτου την τυχόν καλής πρόθεσης. Στις μέρες μας όμως, κανείς δεν είναι ότι δηλώσει, αλλά ότι λένε τα χαρτιά του! Ένα Σοβαρό Γραφείο Γνωριμιών, προστατεύει τα μέλη και σέβεται τις επιθυμίες τους, με απόλυτη ασφάλεια και νομική προστασία των δικαιολογητικών τους, όπου απαιτούνται.
Α   Ανεξαρτήτου Ηλικίας. Σοβαρά Αξιόλογα Άτομα
Λένε, «Μόνος, ούτε στον Παράδεισο!». Άρα, δικαίωμα σε μια Σοβαρή Σχέση, έχουν όλοι, για αυτό και οι ηλικίες που θα συναντήσει κανείς μέσω αυτού του είδους αναζήτησης συντρόφου, είναι από 20 έως 80 ετών, μια και η μοναξιά δεν έχει ηλικία. Το βασικότερο κριτήριο που φιλτράρει το γραφείο, είναι η αξιοπρέπεια. Άρα, ένα σωστό γραφείο, επιλέγει και δέχεται για μέλη του, μόνο αξιόλογα σοβαρά και υπεύθυνα άτομα που ξέρουν τι θέλουν!
 
Καλώς ή κακώς, όταν μιλάμε για ένα τόοοοσο σοβαρό θέμα, όπως η αναζήτηση του ιδανικού μας συντρόφου, ίσως να μην έχουμε και πολλά περιθώρια, να τα πούμε σε μια γλώσσα πιο παιχνιδιάρικη. Προτίμησα λοιπόν, αυτή τη φορά, να μιλήσω λίγο πιο λακωνικά, χωρίς πολλά αστειάκια! Άλλωστε σκοπός της όλης ανάρτησης, ήταν αυτοί που θα διαβάσουν τον τίτλο στην αρχή και θα γελάσουν, με την ολοκλήρωση της ανάγνωσης να προβληματιστούν θετικά! Άρα, να με φαντάζεστε να σας τα λέω όλα τα παραπάνω από κοντά, πίνοντας καφεδάκι, με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά, αλλά με αυτή την σοβαρή γλώσσα για ύφος!
 
Πηγή: Από Γραφείο Έλξις για Kulturosupa, μέσω της Ελένης Μαυρόβα

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μαυρόβα Ελένη
Μαυρόβα Ελένη
Ελένη Μαυρόβα: Σύμβουλος Σχέσεων-Ζευγαριών-Οικογένειας, Ιδιοκτήτρια του Γραφείου Γνωριμιών «ΕΛΞΙΣ», www.elksis.gr. Το ραντεβού μας θα είναι κάθε μήνα στις 4 και 24, με …..«Tips Ανανέωσης της Σχέσης». Ελάτε να ανανεωθούμε μαζί!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή