Ήρθαν τα γυμναστήρια για γυμνιστές: Τι οφέλη έχουν όσοι γυμνάζονται χωρίς ρούχα!

1406 Views
Ήρθαν τα γυμναστήρια για γυμνιστές: Τι οφέλη έχουν όσοι γυμνάζονται χωρίς ρούχα! Ήρθαν τα γυμναστήρια για γυμνιστές: Τι οφέλη έχουν όσοι γυμνάζονται χωρίς ρούχα!

 Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους, γυμναστήρια για γυμνιστές σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Μπορεί το καθένα να δημιουργήθηκε για διαφορετικούς λόγους, όμως η απήχηση στο κοινό ολοένα και αυξάνεται.


Για παράδειγμα, στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας λειτουργεί γυμναστήριο για γυμνιστές που αρχικά ξεκίνησε με προσέλευση μόνο 10 ατόμων.
Η γυμνάστρια, Έλεν Σμιθ, που είναι μέλος της οργάνωσης φυσιολατρών με τίτλο British Naturism, υποστηρίζει ότι οι ασκήσεις χωρίς ρούχα είναι πιο αποδοτικές.

Αυτό συμβαίνει γιατί, οι μαθητές που παρακολουθούν ομαδικά προγράμματα ή ασκήσεις σε όργανα, μπορούν να βλέπουν καλύτερα τις ασκήσεις που δείχνει η γυμνάστρια, καθώς όταν υπάρχουν ρούχα μπορεί να μην φαίνεται σωστά η κίνηση των μυών.

Σταδιακά ο αριθμός των εγγραφών άρχισε να αυξάνεται και πλέον, όπως λέει η γυμνάστρια.
Τα ομαδικά προγράμματα κοστίζουν 8 αγγλικές λίρες ανά ώρα.

Στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού, η πισίνα και το κέντρο ευεξίας Roger Le Gall παραχωρείται στην Ένωση Γυμνιστών Παρισίων, όπου και διοργανώνονται δυο φορές την εβδομάδα προπονήσεις κολύμβησης για γυμνιστές.

Αν και οι αθλούμενοι δεν φορούν ρούχα, είναι υποχρεωμένοι να φορούν σκουφάκι.
Επιπλέον, μπορούν τις συγκεκριμένες δυο φορές την βδομάδα, να χρησιμοποιούν και τα όργανα γυμναστικής του κέντρου ευεξίας.

Απαραίτητη η τοποθέτηση πετσέτας, πριν καθίσουν σε οπουδήποτε όργανο.

Στην πόλη Arrigorriaga της Ισπανίας, υπάρχει επίσης γυμναστήριο για γυμνιστές κι ήδη είναι αρκετά διαδεδομένο, καθώς απαριθμεί πλήθος εγγεγραμμένων.
Χωρίς παπούτσια, κάλτσες, φόρμες και μπλουζάκια, όσοι γυμνάζονται αισθάνονται εντελώς απελευθερωμένοι και καθημερινά παρατηρούν το σώμα τους και τη βελτίωσή του, μέσω της γυμναστικής.

Οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου, έκαναν εκτεταμένη έρευνα αγοράς και κατέληξαν ότι ένα πρωτότυπο γυμναστήριο, θα μπορούσε να τους αποφέρει σημαντικά κέρδη.
"Δεν είμαι γυμνίστρια, αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Η πρωτοβουλία μου γίνεται καθαρά για οικονομικούς λόγους".

Η ιδέα για το γυμναστήριο γυμνιστών, προέκυψε λόγω της μεγάλης απήχησης που έχουν στην Ισπανία οι πισίνες γυμνιστών.
Πράγματι, οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου είναι ευχαριστημένοι από τα κέρδη και το Easy Gym, όπως ονομάζεται, λειτουργεί ως χώρος εκγύμνασης και ελευθερίας

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Σε είδα γυμνό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή