Τα ωραιότερα κορμιά του Κέμπριτζ φωτογραφήθηκαν γυμνά για φιλανθρωπικό φυσικά... σκοπό (φωτογραφία).

1043 Views
Τα ωραιότερα κορμιά του Κέμπριτζ φωτογραφήθηκαν γυμνά για φιλανθρωπικό φυσικά... σκοπό (φωτογραφία). Τα ωραιότερα κορμιά του Κέμπριτζ φωτογραφήθηκαν γυμνά για φιλανθρωπικό φυσικά... σκοπό (φωτογραφία).

Τείνει να γίνει θεσμός. Κάθε χρόνο φοιτητές και φοιτήτριες από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, φωτογραφίζονται γυμνοί σε καλαίσθητες φωτογραφίες και φτιάχνουν ένα ημερολόγιο το οποίο πωλείται προς 10 λίρες, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Άλλες φορές πάλι κάνουν επιδείξεις εσωρούχων σε μεγάλα γκαλά, πάλι για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Τη φωτογράφηση έκανε ο Κέβν Λόου και μοντέλα του ήταν φοιτητές που συμμετέχουν στις ομάδες ξιφασκίας, ποδοσφαίρου, νέτμπολ, κολύμβησης και λακρός του πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές φωτογραφήθηκαν όπως τους γέννησε η μάνα τους με τα εξαρτήματα των αθλημάτων τους να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία, μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου και σε μερικές ιστορικές γωνιές των κτιρίων όπως η περίφημη Μαθηματική Γέφυρα του Κουίνς Κόλετζ, αλλά και η βιβλιοθήκη και η τραπεζαρία του Κόρπους Κρίστι Κόλετζ.
«Απολαύσαμε πολύ τις φωτογραφήσεις, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκαν να γίνουν σχεδόν ξημερώματα, ώστε οι χώροι να είναι άδειοι από τους φοιτητές. Ένα αστείο στιγμιότυπο ήταν όταν κάποιοι τουρίστες που επισκέπτονταν το Πανεπιστήμιο "έπεσαν" πάνω στη φωτογράφηση στην Μαθηματική Γέφυρα και έμειναν με ανοιχτό το στόμα», λέει η φοιτήτρια Έμα Τιλ, που πήρε μέρος στη φωτογράφηση.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Σε είδα γυμνόΚέμπριτζ

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Χόλιγουντ: Με τη σκέψη στα θύματα των πυρκαγιών τα τιμητικά Όσκαρ
Χόλιγουντ: Με τη σκέψη στα θύματα των πυρκαγιών τα τιμητικά Όσκαρ
με 0 Σχόλια 192 Views

 Η αμερικανική Ακαδημία των Βραβείων ‘Οσκαρ με την σκέψη στραμμένη στα πάμπολλα θύματα των πυρκαγιών που κατέστρεψαν την Καλιφόρνια και έφθασαν έως τη γειτονιά του Χόλιγουντ, απένειμε χθες βράδυ, Κυριακή, τα τιμητικά της ‘Οσκαρ στον 

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή