Ιδανικό περιβάλλον η Μύκονος για το γκέι ριάλιτι που ετοιμάζει το αγγλικό Channel 4

369 Views
Ιδανικό περιβάλλον η Μύκονος για το γκέι ριάλιτι που ετοιμάζει το αγγλικό Channel 4 Ιδανικό περιβάλλον η Μύκονος για το γκέι ριάλιτι που ετοιμάζει το αγγλικό Channel 4

Ιδανικό περιβάλλον η Μύκονος για το γκέι ριάλιτι που ετοιμάζει το αγγλικό Channel 4

Το νέο γκει ριάλιτι θα εξελίσσεται στη Μύκονο και θα είναι παραγωγή του αγγλικού καναλιού Channel 4.

Οπως είπε ο Mark μέλος της παραγωγής το «Channel 4» ήρθαν σε επαφή με το γνωστό gay friendly club «@54» καθώς επίσης και με άλλα δύο μεγάλα μαγαζιά και ξενοδοχεία του νησιού όπως το Elyzium hotel έτσι ώστε να προσλάβουν εικονικά τρία νεαρά gay αγόρια που μόλις ενηλικιώθηκαν. Τα αγόρια δούλεψαν και βίωσαν την εμπειρία της ζωής σε ένα απόλυτα gay exclusive περιβάλλον. Κάτι εντελώς πρωτόγνωρο γι' αυτούς. Οι πρωταγωνιστές του νέου reality, o Ashley, ο Lewis και ο Curtis παρέμειναν στην Μύκονο ως το τέλος Ιουλίου και απόλαυσαν το νησί από όλες τις οπτικές γωνίες του μέσα και από την εργασία τους σε αυτό.

Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται το μοντάζ του τηλεοπτικού show και στα τέλη Αυγούστου θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες της Μεγάλης Βρετανίας με πιθανότερο τίτλο «Summer of Love».
Ο υπεύθυνος του club «@54» Σωτήρης Καμπέρης, μίλησε για τη συνεργασία του με το τηλεοπτικό δίκτυο «Channel 4» και για τον Αshley που εργάστηκε στο δημοφιλή club του νησιού: «Το "Channel 4" επικοινώνησε μαζί μας ψάχνοντας δουλειά για τα παιδιά ενημερώνοντάς με για την παραγωγή του τηλεοπτικού προγράμματος. Ολο αυτό μου φάνηκε φοβερά ενδιαφέρον, και φυσικά μόνο οφέλη θα προσκομίσει τόσο στη Μύκονο, τον τουρισμό όσο και για την προβολή της δικής μας επιχείρησης. Ο Αshley δούλεψε σε εμάς, είνας ένας 18χρονος Αγγλος με αφρικανικές ρίζες και το αντικείμενο του ήταν το PR του club, μοιράζοντας διαφημιστικά έντυπα και παράλληλα βοηθώντας στις δημόσιες σχέσεις του club τις νυκτερινές ώρες λειτουργίας του. Έχει πολύ ενδιαφέρον να συνεργάζεσαι με νέα παιδιά από το εξωτερικό με εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Γενικά όλα τα παιδιά έχουν πολύ κέφι γι' αυτό που κάνουν, γνωρίσαν την Ελλάδα και υποσχέθηκαν πως θα ξαναγυρίσουν να απολαύσουν το νησί με τους φίλους τους».
Πηγή: fightbook.gr 


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Τι παίζουν τα Θερινά Σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα. Πρόγραμμα Ταινιών – Προβολών 02 - 08/07/2020
Τι παίζουν τα Θερινά Σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα. Πρόγραμμα Ταινιών – Προβολών 02 - 08/07/2020
με 0 Σχόλια 687 Views
Η  έναρξη του Ελληνίς 2 είναι η καλή είδηση ενώ η …κακή, Μέγαρο και Φεστιβάλ Κιν/φου σκανδαλωδώς αδιαφορούν για το Σινεμά με Θέα. Από τις 3 νέες ταινίες προσθέστε και δυο υπέροχες παλιατζούρες. Δείτε τι θα δείτε τώρα που έπιασαν για τα καλά οι ζέστες στις θερινές αίθουσες από Πέμπτη 2 έως Τετάρτη 8 Ιουλίου  2020.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή