Ποινική προστασία για τους ομοφυλόφιλους θα περιέχει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Πάγος στο θέμα του Συμφώνου Συμβίωσης

249 Views
Ποινική προστασία για τους ομοφυλόφιλους θα περιέχει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Πάγος στο θέμα του Συμφώνου Συμβίωσης Ποινική προστασία για τους ομοφυλόφιλους θα περιέχει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Πάγος στο θέμα του Συμφώνου Συμβίωσης

Ποινική προστασία για τους ομοφυλόφιλους θα περιέχει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. "Πάγος" στο θέμα του Συμφώνου Συμβίωσης.

   Στις 26 Αυγούστου έρχεται προς ψήφιση στο Γ' Θερινό Τμήμα της Βουλής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Νέων", οι κυβερνητικοί εταίροι κατέληξαν σε συμφωνία στο θέμα που ταλαιπωρούσε τη συγκυβέρνηση εδώ και 1,5 χρόνο.

   Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα προβλέπει αυστηρή τιμωρία για την άρνηση του Ολοκαυτώματος, μέχρι τρία χρόνια φυλάκιση για ρατσιστικές επιθέσεις, καθώς και ποινική προστασία για τους ομοφυλόφιλους ως θύματα ρατσιστικής βίας.

   Ωστόσο, "παγώνει" για την ώρα το θέμα του Συμφώνου Συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει καταδικαστεί μία φορά από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αναμένεται νέα καταδίκη μετά την προσφυγή άλλων 162 ζευγαριών.
   Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το θέμα θα φέρει στη Βουλή με ξεχωριστή τροπολογία το ΠΑΣΟΚ με την οποία θα προωθούνται οι απαιτούμενες τροποποιήσεις του Οικογενειακού Δικαίου.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή