Γκέι Jumbo: Η «Δημοκρατία της Χαράς» και οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

1928 Views
Γκέι Jumbo: Η «Δημοκρατία της Χαράς» και οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Γκέι Jumbo: Η «Δημοκρατία της Χαράς» και οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Είτε τις λατρεύεις, είτε τις μισείς, ένα είναι το σίγουρο: οι διαφημίσεις των Jumbo δεν περνούν με τίποτα απαρατήρητες.


Η νέα φθινοπωρινή διαφημιστική καμπάνια της γνωστής εταιρείας φέρει τον τίτλο «Η Δημοκρατία της Χαράς» και στα σποτ βλέπουμε εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους να ψωνίζουν στα καταστήματά τους.

Ανάμεσα στα ετερόκλητα αυτά πρόσωπα, συναντάμε και ένα γκέι ζευγάρι, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε μία ελληνική διαφήμιση.
.
Ένα νεαρό ετερόφυλο ζευγάρι και ένα μεγαλύτερης ηλικίας ζευγάρι ανδρών (ευτυχώς δεν βλέπουμε τη γνωστή τραγελαφική γκέι καρικατούρα που έχουμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια) συναντιούνται στα Jumbo και μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τα προϊόντα του καταστήματος.
.
Η διαφήμιση κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral ενώ η εταιρία αναφέρει: «Τι έχει να μοιραστεί ένας έντεχνος μ’ έναν… λαϊκό; Ένας πλούσιος μ’ έναν φτωχό; Ένας Έλληνας μ’ έναν μετανάστη; Ένας straight μ’ έναν gay; Ένας τρίτεκνος μ’ έναν εργένη; Χιλιάδες προϊόντα και εκατομμύρια χαμόγελα! Αυτό θα πει Jumbo “Δημοκρατία της Χαράς”!».
.

 Πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που αγκάλιασαν θετικά τη διαφήμιση, ενώ άλλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, την καταδίκασαν, θεωρώντας ότι στέλνει λάθος μηνύματα στη νεολαία.
.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή