Ηλικιωμένοι Ιρλανδοί παντρεύτηκαν χωρίς να ειναι gay για να γλιτώσουν το φόρο μεταβίβασης

907 Views
Ηλικιωμένοι Ιρλανδοί παντρεύτηκαν χωρίς να ειναι gay για να γλιτώσουν το φόρο μεταβίβασης Ηλικιωμένοι Ιρλανδοί παντρεύτηκαν χωρίς να ειναι gay για να γλιτώσουν το φόρο μεταβίβασης

Δύο ηλικιωμένοι  Ιρλανδοί παντρεύτηκαν στο Δουβλίνο για να αποφύγουν να πληρώσουν 50.000 ευρώ σε φόρο κληρονομιάς για το σπιτι που είχε ο ένας από αυτους και το οποίο ήθελε να μεταβιβάσει στο φιλαράκι του

Οι δύο άνδρες είναι φίλοι από δεκαετίες και ο νεότερος, ο 58χρονος, είχε μείνει άστεγος επειδή του κατασχεσε η τράπεζα το σπίτι. Εκείνη την εποχή αρχισε να επιδεινώνεται η αρτηριτιδα του 83χρονου φίλου του επηρεάζοντας την όρασή του. Ο  νεότερος σκέφτηκε  να συγκατοικήσουν για να τον φροντιζει. Ομως ο ηλικιωμένος δεν είχε χρήματα για να πληρώνει γηροκόμο  οπότε έταξε στον 58χρονο το σπίτι.
Straight best friends get married to avoid paying inheritance tax
Ο ασθενής είχε αποφασίσει από καιρό όταν πεθάνει, το σπιτι του να μεινει στον καλύτερό του φίλο ώστε να μην ξαναμεινει άστεγος, αλλά και να τον ανταμείψει για όσα του προσέφερε στο διάστημα της ασθενείας του.  Εμαθε όμως ότι ο πάμφτωχος φίλος του (ηθοποιός θεατρου ήταν) θα έπρεπε να πληρώσει 50.000 ευρώ φόρο κληρονομιας. Και τότε πήραν την μεγάλη απόφαση: θα παντρεύονταν.

Οι δύο φίλοι,  Matt Murphy και Michael O’Sullivan,  είναι ετεροφυλόφιλοι, αλλά δεν μπορούσαν να σκεφτουν άλλη λύση. Ο 83χρονος Ματ είναι γεροντοπαλλήκαρο ενώ ο Σάλιβαν έχε αποκτήσει 3 παιδιά από τον πρώτο του γάμο και ένα παιδί εκτός γάμου με τη δεύτερη συμβία του.
«Γνωρίζω τον Matty εδώ και 30 χρόνια. Γίναμε πολύ φίλοι μετά το τέλος της δεύτερης σχέσης μου», δήλωσε ο O’Sullivan. «Πηγαινοφέρνω τον Matt με το αυτοκίνητό μου σε διάφορα πάρτι και άλλα τέτοια πράγματα. Έγινε φίλος με όλους τους φίλους μου, τον αγαπούν όλοι».

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή