Εκείνος ήταν γυναίκα, και εκείνη ήταν άνδρας και τώρα παντρεύονται

1543 Views
Εκείνος ήταν γυναίκα, και εκείνη ήταν άνδρας και τώρα παντρεύονται Εκείνος ήταν γυναίκα, και εκείνη ήταν άνδρας και τώρα παντρεύονται

 Την λένε Χάνα Ουίντερμπουρν και παλαιότερα ήταν άνδρας. Τώρα είναι ανώτατη αξιωματικός στο Βρετανικό στρατό. Για την ακρίβεια είναι η τρανς με τον υψηλότερο βαθμό όσων υπηρετούν σήμερα.

Ο Τζέικ Κράφ, ήταν παλαιότερα γυναίκα. Τώρα είναι ανερχόμενος ηθοποιός στη Βρετανία. Το ζευγάρι των τρανσέξουαλ ζει τον έρωτα του και πλέον αποφάσισε να ενωθεί και με τα δεσμά του γάμου. Η τελετή έγινε στο δημαρχείο του Τσέλσι πριν λίγες ημέρες.
Η πρόταση έγινε ζωντανά στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια εκπομπής. Προηγουμένως ο Τζέικ είχε ζητήσει την άδεια του πατέρα της Χάνα, ο οποίος έδωσε στο ζευγάρι την ευχή του.
Η τρανς κοινότητα της Αγγλίας λέει πως το ζευγάρι έδωσε δύναμη σε πολλά μέλη της με την πράξη του. Το ίδιο το ζευγάρι λέει πως νιώθει υπέροχα που θα εμπνεύσει και άλλα τρανς άτομα να προβούν σε παρόμοια πράξη. Ο Τζέικ μάλιστα είπε: «Η Χάνα ποτέ της δε βρήκε την αληθινή αγάπη. Μόνο χλευασμό και ψίθυρους πίσω από την πλάτη της. Ήρθε η στιγμή αυτό να αλλάξει».
Η Χάνα που υπηρέτησε επί 5 χρόνια στο Αφγανιστάν αναφέρει ότι «ο στρατός είναι υποστηρικτικός. Δεν νοιάζει κανένα εάν είσαι τρανς γκέι ή λεσβία, άσπρος ή μαύρος. Σε βλέπουν σαν άνθρωπο»

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
με 0 Σχόλια 1686 Views
...όταν λέμε Άνω Πόλη εννοούμε την περιοχή από Ολυμπιάδος και προς τα πάνω… Να ξεκινάμε δηλαδή λίγο πιο κάτω απ το Τσινάρι ή στην άλλη πλευρά απ’ το σπίτι του Πασά και ν αρχίσουμε  ν ανεβαίνουμε… Γράφει η Ελένη Γιαννακίδου για την Κουλτουρόσουπα
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο