Όσοι βλέπουν Game of Thrones είναι πιο πιθανό να κάνουν sex

104 Views
Όσοι βλέπουν Game of Thrones είναι πιο πιθανό να κάνουν sex Όσοι βλέπουν Game of Thrones είναι πιο πιθανό να κάνουν sex

 Όσοι βλέπουν Game of Thrones είναι πιο πιθανό να κάνουν sex

Οι τηλεθεατές του Game of Thrones ξέρουν καλά πως η σειρά επικών διαστάσεων του HBO έχει μπόλικο σεξ, γύμνια και βια. Φαίνεται ωστόσο, πως όσοι το παρακολουθούν φανατικά επηρεάζονται και στην προσωπική τους ζωή (ξυπνάει κάποια ένστικτα φαίνεται.)

Παρατηρήθηκε λοιπόν πως οι σίνγκλ που παρακολουθούσαν το τηλεοπτικό σόου έχουν 61% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ και 81% να βγουν κάποιο ραντεβού. Τα στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα που της  υπηρεσίας Match’s annual Singles in America δείχνουν πως οι φαν της σειράς έχουν περισσότερες από 29% πιθανότητες να αποκτήσουν  «friends with benefits».

Η εν λόγω υπηρεσία έλαβε υπόψη της για την έρεευνα 5,500 Αμερικανούς που δεν είχαν κάποια σχέση εκείνη την περίοδο που είχαν ως κοινό τους χαρακτηριστικό την αγάπη τους για το GoT.  Η έρευνα προχώρησε βαθιά, αφού οι επιστήμονες εξέτασαν και τις συνήθειες που αφορούσαν το πώς έβλεπαν οι συμμετέχοντες τα ραντεβού, της διάφορες εφαρμογές τύπου tinder και την ανταλλαγή γυμνών φωτογραφιών.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της μελέτης είναι πως οι φανατικοί της σειράς τείνουν να έχουν  υψηλό επίπεδο μόρφωσης, αφού το 70% ήταν κάτοχος διδακτορικών τίτλων και με μεγάλο εισόδημα.


Φωτογραφικό υλικό
Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
7.600 ψήφοι (μέχρι στιγμής) για τις παραστάσεις Σεπ-Ιαν. Ψηφίστε έως σήμερα 25/2 στις 9μμ. για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ- 8α ΘΒΘ 2018.
7.600 ψήφοι (μέχρι στιγμής) για τις παραστάσεις Σεπ-Ιαν. Ψηφίστε έως σήμερα 25/2 στις 9μμ. για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ- 8α ΘΒΘ 2018.
με 0 Σχόλια 1270 Views

 Ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η πρώτη μεγάλη ψηφοφορία για τις παραστάσεις που παρουσιάστηκαν στο κοινό της Θεσσαλονίκης κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2017 – Ιανουαρίου 2018.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή