Ποιοι άνθρωποι έχουν τους περισσότερους ερωτικούς συντρόφους; Απογοητευτικά αποτελέσματα έρευνας πανεπιστήμιου.

505 Views
Ποιοι άνθρωποι έχουν τους περισσότερους ερωτικούς συντρόφους; Απογοητευτικά αποτελέσματα έρευνας πανεπιστήμιου. Ποιοι άνθρωποι έχουν τους περισσότερους ερωτικούς συντρόφους; Απογοητευτικά αποτελέσματα έρευνας πανεπιστήμιου.

Ποιοι άνθρωποι έχουν τους περισσότερους ερωτικούς συντρόφους; Απογοητευτικά αποτελέσματα έρευνας πανεπιστήμιου.

Τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων και τους παράγοντες που τον καθορίζουν μελέτησαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Chapman.

H έρευνα εστίασε σε 60.052 άνδρες και γυναίκες από τους οποίους ζητήθηκε να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν το ύψος, το βάρος και τον αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων. Ο μέσος όρος ηλικίας των ερωτηθέντων ήταν τα 37 έτη.

Ο μέσος αριθμός συντρόφων που αναφέρθηκαν από τους άνδρες και τις γυναίκες ηλικίας 30-44 ετών ήταν οχτώ, από την έναρξη της ερωτικής τους ζωής. Συνολικά 58% των ανδρών και 56% των γυναικών ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους από πέντε συντρόφους, ενώ το 29% των ανδρών και το 23% των γυναικών ανέφεραν ότι είχαν άνω των 14 ερωτικών παρτενέρ.

Σε ότι αφορά τους ψηλούς και τους κοντούς άνδρες δεν φάνηκε μεγάλη διαφορά στον αριθμό των συντρόφων με εξαίρεση τους πολύ κοντούς που ανέφεραν και τους λιγότερους συντρόφους (5) συγκριτικά με τους υπόλοιπους άνδρες (7). Όσο για τους πολύ ψηλούς άνδρες, ανέφεραν 1-3 περισσότερους συντρόφους από τους άνδρες που ήταν κάτω του μέσου όρου στο ύψος. Παρόμοια τάση παρατηρήθηκε και στις γυναίκες.

Σε ότι αφορά το βάρος οι πολύ αδύνατες γυναίκες και οι πολύ αδύνατοι άνδρες ανέφεραν τους λιγότερους συντρόφους.

Αντιθέτως, οι άνδρες κανονικού βάρους ή και εκείνοι που χαρακτηρίζονται υπέρβαροι –ένας χαρακτηρισμός που ορίζεται με βάση το ΔΜΣ αλλά δεν συνάδει πάντα με την εικόνα ενός παχουλού- έχουν πιο πλούσια ερωτική ζωή.

Με άλλα λόγια, μπορεί να έχει κάποιος ΔΜΣ άνω του κανονικού αλλά να είναι απλά πιο σωματώδης ή πιο μυώδης. Πάντως οι άνδρες που φαίνονται πιο μεγάλοι, πιο δυνατοί και πιο αθλητικοί ανέφεραν και τις περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες.

Πηγή: onmed.gr


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο