Έλληνες Anonymous «έντυσαν» τον Ερντογάν στα χρώματα του Gay Pride (Photos)

1607 Views
Έλληνες Anonymous «έντυσαν» τον Ερντογάν στα χρώματα του Gay Pride (Photos) Έλληνες Anonymous «έντυσαν» τον Ερντογάν στα χρώματα του Gay Pride (Photos)

Κυβερνοεπίθεση κατά της τουρκικής κυβερνητικής ιστοσελίδας kazimkarabekir.bel.tr πραγματοποίησαν οι Έλληνες Anonymous, ως απάντηση στην χτεσινή κίνηση των Τούρκων χάκερ να παρουσιάσουν ως «χακαρισμένη» την ιστοσελίδα της ελληνικής Βουλής.


Σε μήνυμα που άφησαν οι Anonymous στην ιστοσελίδα, γράφουν: «Ερντογάν, όλα τα μέλη των Anonymous και όλοι οι χάκερ στρέφονται εναντίον σου! Είσαι ψεύτης!».
Οι Έλληνες χάκερ φαίνεται να έχουν κάνει «πάρτι» στην τουρκική ιστοσελίδα, παρουσιάζοντας τoν Ερντογάν «ντυμένο» στα χρώματα του Gay Pride, αλλά και σε διάφορες άλλες αστείες παραλλαγές.
Σημειώνεται ότι η ιστοσελίδα είναι ειδησεογραφική και το όνομά της είναι αφιερωμένο στον στρατιωτικό διοικητή Kâzım Karabekir.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή