Έκπληξη από τα ΕΛΤΑ: Έκδοση γραμματοσήμων κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων

1262 Views
Έκπληξη από τα ΕΛΤΑ: Έκδοση γραμματοσήμων κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων Έκπληξη από τα ΕΛΤΑ: Έκδοση γραμματοσήμων κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων

 

Η ειδική έκδοση με τα 4 αυτοκόλλητα γραμματόσημα διατίθεται προς 4,00€ και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου


Το δικό τους ηχηρό μήνυμα ενάντια στην ομοφοβία και τις διακρίσεις στέλνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με την ειδική έκδοση γραμματοσήμων «LGBTQI+ We support you».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, η Ειδική Έκδοση «LGBTQI+ We support you» περιλαμβάνει ένα φυλλαράκι 4 αυτοκόλλητων προσωπικών γραμματοσήμων που διατίθεται προς 4,00€ και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δηλώνουν και αυτά τη στήριξή τους στη διαφορετικότητα και την αποδοχή της, στα ίσα δικαιώματα, σε μία κοινωνία συμπεριληπτική και δίκαιη.

elta_2Με τη δύναμη του γραμματοσήμου, που παρά το μικρό του μέγεθος, έχει αποδείξει ότι αποτελεί φορέα πολιτισμού και σπουδαίο μέσο διάδοσης σύγχρονων κοινωνικών μηνυμάτων, τα ΕΛΤΑ συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια άρσης των διακρίσεων έναντι των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, επιθυμώντας να συμβάλουν στην ορατότητα της κοινότητας και στην ανάδειξη των προκλήσεων που αντιμετωπίζει.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε τα γραμματόσημα από το e-shop των Ελληνικών Ταχυδρομείων εδώ και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα του Δικτύου.

elta_3

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: LGBTQ

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή