Έλιοτ Πέιτζ: «Στέκομαι με τους τρανς νέους και τις οικογένειές τους»

1681 Views
Έλιοτ Πέιτζ: «Στέκομαι με τους τρανς νέους και τις οικογένειές τους» Έλιοτ Πέιτζ: «Στέκομαι με τους τρανς νέους και τις οικογένειές τους»

O ηθοποιός δηλώνει τρομοκρατημένος από πρόσφατη δήλωση αξιωματούχων του Τέξας για τις χειρουργικές επεμβάσεις στους νέους και τη χαρακτηρίζει απάνθρωπη και επικίνδυνη


Ο Έλιοτ Πέιτζ καταδικάζει την πρόσφατη δήλωση αξιωματούχων του Τέξας που χαρακτηρίζει τις χειρουργικές επεμβάσεις που επιβεβαιώνουν το φύλο μεταξύ των νέων ως «παιδική κακοποίηση».

«Είμαι τρομοκρατημένος από τις απάνθρωπες και ειλικρινά επικίνδυνες δηλώσεις του Κυβερνήτη και του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας», είπε ο Πέιτζ σε δήλωση στο E! News.

«Οι τρανς νέοι αξίζουν φροντίδα όταν επιβεβαιώνουν το φύλο τους και να μπορούν να ζήσουν τον αληθινό, αυθεντικό εαυτό τους χωρίς φόβο και καταπίεση», συνέχισε o Πέιτζ. «Στέκομαι με τους τρανς νέους και τις οικογένειές τους».


Σε δήλωσή του τη Δευτέρα, ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Κεν Πάξτον, δήλωσε ότι «οι διαδικασίες "αλλαγής φύλου" για παιδιά» θα θεωρούνται «παιδική κακοποίηση» στην πολιτεία.

«Η εκτέλεση ορισμένων διαδικασιών "αλλαγής φύλου" σε παιδιά και η συνταγογράφηση αναστολέων της εφηβείας σε αυτά είναι "παιδική κακοποίηση" σύμφωνα με τη νομοθεσία του Τέξας», έγραφε το επίμαχο μήνυμα.

elliot-page-trans

Σε ξεχωριστή επιστολή που εκδόθηκε την Τρίτη, ο Κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ συνυπέγραψε τα σχόλια του Πάξτον, δίνοντας εντολή «να διεξάγεται άμεση και ενδελεχή έρευνα για τυχόν αναφερόμενες περιπτώσεις αυτών των καταχρηστικών διαδικασιών στην Πολιτεία του Τέξας».

Είπε επίσης ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία του Τέξας, επαγγελματίες, όπως γιατροί και δάσκαλοι «που έχουν άμεση επαφή με παιδιά που μπορεί να υποστούν τέτοια κακοποίηση» υπόκεινται σε «ποινικές κυρώσεις για την αποτυχία αναφοράς αυτής της κακοποίησης».

ΠΗΓΗ


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Έλιοτ Πέιτζ

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα',
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 3397 Views

Η Άννα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δεν ξέρουν να είναι τίποτα άλλο πέρα από νοικοκυρές, σύζυγοι και μητέρες. Αν βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που είναι το σπίτι τους, θα τα χάσουν. Θα τα χάσουν και θα χαθούν. Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη