Ο δονητής του 1.000.000 δολαρίων που υπόσχεται «βασιλικούς» οργασμούς

973 Views
Ο δονητής του 1.000.000 δολαρίων που υπόσχεται «βασιλικούς» οργασμούς Ο δονητής του 1.000.000 δολαρίων που υπόσχεται «βασιλικούς» οργασμούς

 Όλοι οι οραματιστές και όσοι εντάσσουν -αυθαίρετα- τον εαυτό τους σε αυτούς έχουν τις εμμονές τους. Για τον Κόλιν Μπερν είναι η… πολυτέλεια στη σεξουαλική πράξη!

Από αυτή την εμμονή προήλθε και ο δονητής του… ενός εκατομμυρίου δολαρίων.
Αυτό το όραμα είχε ο 53χρονος ο Αυστραλός σχεδιαστής κοσμημάτων, Κόλιν Μπερν. Μάλιστα, δεν το έβαλε κάτω όσα χρόνια και αν χρειάστηκαν, αφού του πήρε 15 ολόκληρα χρόνια, όμως δημιούργησε το πιο ακριβό ερωτικό παιχνίδι στον κόσμο.
Ο «Pearl Royale» ζυγίζει μισό κιλό και υπόσχεται μια «βασιλική εμπειρία»!
Ο δονητής είναι διακοσμημένος με πολύτιμους λίθους οι οποίοι είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένοι, έτσι ώστε να μην τραυματίζουν τα γεννητικά όργανα.
Παρά τα 15 χρόνια που χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί ο «Pearl Royale», δεν είναι το πρώτο δημιούργημα του Μπερν, αφού για πάνω από 20 χρόνια, δημιουργεί ερωτικά παιχνίδια για το 1%, όπως το αποκαλεί εκείνος.
Τα ερωτικά παιχνίδια του είναι -προφανώς- πανάκριβα, ενώ δεν διστάζει πολλές φορές να τα συνδυάσει με ασορτί κολιέ και σκουλαρίκια!
 
Πηγή: in.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
.

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή