Ο δονητής του 1.000.000 δολαρίων που υπόσχεται «βασιλικούς» οργασμούς

895 Views
Ο δονητής του 1.000.000 δολαρίων που υπόσχεται «βασιλικούς» οργασμούς Ο δονητής του 1.000.000 δολαρίων που υπόσχεται «βασιλικούς» οργασμούς

 Όλοι οι οραματιστές και όσοι εντάσσουν -αυθαίρετα- τον εαυτό τους σε αυτούς έχουν τις εμμονές τους. Για τον Κόλιν Μπερν είναι η… πολυτέλεια στη σεξουαλική πράξη!

Από αυτή την εμμονή προήλθε και ο δονητής του… ενός εκατομμυρίου δολαρίων.
Αυτό το όραμα είχε ο 53χρονος ο Αυστραλός σχεδιαστής κοσμημάτων, Κόλιν Μπερν. Μάλιστα, δεν το έβαλε κάτω όσα χρόνια και αν χρειάστηκαν, αφού του πήρε 15 ολόκληρα χρόνια, όμως δημιούργησε το πιο ακριβό ερωτικό παιχνίδι στον κόσμο.
Ο «Pearl Royale» ζυγίζει μισό κιλό και υπόσχεται μια «βασιλική εμπειρία»!
Ο δονητής είναι διακοσμημένος με πολύτιμους λίθους οι οποίοι είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένοι, έτσι ώστε να μην τραυματίζουν τα γεννητικά όργανα.
Παρά τα 15 χρόνια που χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί ο «Pearl Royale», δεν είναι το πρώτο δημιούργημα του Μπερν, αφού για πάνω από 20 χρόνια, δημιουργεί ερωτικά παιχνίδια για το 1%, όπως το αποκαλεί εκείνος.
Τα ερωτικά παιχνίδια του είναι -προφανώς- πανάκριβα, ενώ δεν διστάζει πολλές φορές να τα συνδυάσει με ασορτί κολιέ και σκουλαρίκια!
 
Πηγή: in.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ;». Είδαμε και Σχολιάζουμε.
«Αγαπώντας τον Πάμπλο, μισώντας τον Εσκομπάρ;». Είδαμε και Σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 682 Views

Η αναπαράσταση του βίου και πολιτείας του Πάμπλο Εσκομπάρ έχει ιδιαίτερη απήχηση στο ευρύ κοινό τα τελευταία χρόνια. Στο δρόμο που χάραξε το Narcos και βγαλμένο από την πένα της Βιρτζίνια Βαγιέχο, μια διαφορετική οπτική για τη ζωή του El Patron. Την ταινία είδε και σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Βαρούχας. 

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή