Τι κάνω μόνη μου μέσα στο σαλόνι μου και όλες σχεδόν οι υπόλοιπες γυναίκες… και δεν το παραδέχονται. ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!

114365 Views
Τι κάνω μόνη μου μέσα στο σαλόνι μου και όλες σχεδόν οι υπόλοιπες γυναίκες… και δεν το παραδέχονται. ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ! Τι κάνω μόνη μου μέσα στο σαλόνι μου και όλες σχεδόν οι υπόλοιπες γυναίκες… και δεν το παραδέχονται. ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!

-Από τη Ματθίλδη Κοργιαλά.

Σήμερα θα ανοίξουμε τη σέξι σεζόν μας με ένα θέμα που είναι μεγάλο  ταμπού. Οι γυναίκες αυνανίζονται. Οι γυναίκες αυνανίζονται και δεν το παραδέχονται. Όχι στον εαυτό τους , όχι στα αγόρια τους αλλά συνήθως ούτε καν μεταξύ τους. Σχεδόν όλα τα κοριτσάκια αγγίζουν τον εαυτό τους, με μερικές εξαιρέσεις που πολύ απλά δεν ξέρουν τι χάνουνε.
 
 Οι γυναίκες συζητάμε μεταξύ μας αναλυτικά για κάθε πτυχή του σεξ. Αλλά η κουβέντα για τον αυνανισμό γίνεται σπάνια και μετά από πολλά συναπτά έτη φιλίας, πίσω από κλειστές πόρτες και περιλαμβάνει ανατριχιαστικές αποκαλύψεις και λεπτομέρειες. Υποψίες επιβεβαιώθηκαν, όταν έμαθα πως μια φίλη που δεν έχει τελειώσει ποτέ στη ζωή της με όποιον κι αν έκανε σεξ, δεν έχει αυνανιστεί ποτέ της. Άμα δεν τελειώσεις μόνη σου και δεν ξέρεις πως γίνεται πως περιμένεις να το κατορθώσει κάποιος άλλος να σε κάνει να τελειώσεις, χωρίς εσύ η ίδια να έχεις ιδέα πως γίνεται.
Αντίστοιχα κάθε φορά θα σοκάρομαι όταν συνειδητοποιώ πως μια άλλη φίλη δεν είναι κλειτοριδική και πρέπει να βάζει δάχτυλο κάθε φορά που θέλει να τελειώσει.

Πάντως ανεξαρτήτως φαίνεσθε η συντριπτική πλειοψηφία το κάνει, είτε το παραδέχεται είτε όχι. Οι λαμπρές εξαιρέσεις που κρατάνε τα χέρια τους μακριά από το βρακάκι τους, πάντα θα με σοκάρουν, μιας και απαρνιούνται μια από τις πιο ευχάριστες και εκτονωτικές δραστηριότητες της μοναχικής ζωής και πάντα μα πάντα ο οργασμός τους θα εξαρτάται από κάποιον άλλον (γίνεται χειρότερα από αυτό; δε νομίζω !)

Μπορεί να μην το κάνουμε όλες με την ίδια συχνότητα. Άλλες το κάνουν δυο φορές τη βδομάδα, άλλες μια φορά το μήνα, άλλες μόνο όταν δεν έχουν αγόρι και άλλες ποτέ. Εγώ ως ακραία αυνανίστρια το κάνω δυο φορές τη μέρα πριν κοιμηθώ ( για μεσημέρι και για βράδυ) και αν τύχει κάτι επείγον ίσως και παραπάνω. Επίσης το κάνω όταν βαριέμαι και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Άλλες προτιμούν να το κάνουν ενώ χαλαρώνουν στο ντους. Εγώ το επιλέγω ως φυσικό υπνωτικό και μυοχαλαρωτικό.
 
Κάθε κορίτσι έχει το δικό του τρόπο. Άλλες κλειτοριδικά και άλλες κολπικά, άλλες και τα δύο. Άλλες τρίβονται πάνω σε μαξιλάρια και άλλες χρησιμοποιούν περίπλοκους δονητές. Τα sex toys μπορούν να σε βοηθήσουν, αν έχεις όρεξη και ελεύθερο χρόνο, αλλά ο σίγουρος και εύκολος τρόπος συνήθως δεν περιλαμβάνει καν διείσδυση δαχτύλων. Εύκολα και γρήγορα, τρίβεσαι, τελειώνεις και κοιμάσαι και ούτε γάτα ούτε ζημία.
 

Οι εμπνεύσεις μπορεί να είναι ποικίλες ή και ανύπαρκτες. Εγώ προσωπικά συνήθως δεν βλέπω τίποτα, μπορεί να διαβάζω κάποιο άκυρο βιβλίο, και να μη σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Ή μπορεί να σκέφτομαι κάποια φορά που έκανα σεξ και ήταν εκπληκτικά. Δεν έχει σημασία είναι εντελώς αμελητέο. Κάποιες σκέφτονται και τον Ραιαν Γκοσλινγκ. Άλλες μπορεί να παρακολουθούν χαρντκορ σαδομαζό τσόντες και λεσβιακά.

Όπως βολεύεται ο καθένας.

Τι να πεις…

Η αρχή της αυνανιστικής μου ζωής, έγινε γύρω στα 12. Στην αρχή ενοχικά και μπερδεμένα. Μια νέα ωραία αίσθηση. Και κάπου εκεί έρχεται ο πρώτος οργασμός και ο αυνανισμός μπαίνει στην καθημερινότητα σου. Δεν έχω ιδέα πόσες απροσδόκητες και περίεργες στάσεις είχα εφεύρει και με πόσους περίεργους τρόπους είχα δοκιμάσει να τριφτώ, μέχρι να βρω τον σωστό και εύκολο τρόπο, που με σιγουριά με οδηγεί στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.
 
Αυνανιζόμουν με πάθος και χαρά σχεδόν παντού. Νομίζω η πιο ακραία ανάμνηση που έχω ήταν στις εξετάσεις στο γυμνάσιο ενώ διάβαζα αρχαία. Η Ιστορία του ματιού του Μπωταίγ είχε μόνιμα εγκατασταθεί ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου των αρχαίων, μιας και οι πόρτες δεν κλείδωναν και η μαμά μπορούσε να εισβάλει ανά πάσα στιγμή στο δωμάτιο μου. Οι σελίδες των αρχαίων είχαν κολλήσει στο ίδιο σημείο, ενώ οι σελίδες της ιστορίας του ματιού γυρνούσαν σαν τρελές. Κι εγώ καθισμένη στην καρέκλα διάβαζα και αυνανιζόμουν όλη μέρα. Όποτε άκουγα βήματα το χέρι μου αυτόματα έβγαινε από το βρακί μου και γράπωνε το στυλό. Οι μέρες της εφηβεία περνούσαν και ο αυνανισμός συνεχιζόταν, τίποτα δεν με σταματούσε. Μπροστά στον υπολογιστή μου κάνοντας chat με αγνώστους στο ιντερνετ, σε δωμάτια ξενοδοχείου σε διακοπές με τους γονείς και τον αδερφό μου διαβάζοντας το Προσκυνητάρι της Σάρκας (ένα από τα πρώτα πορνογραφήματα ιαπωνικής λογοτεχνίας παρακαλώ πολύ), ακόμα και στη σκηνή των προσκόπων με τα υπόλοιπα προσκοπάκια να κοιμούνται γύρω μου.
.
Βλέπετε, ο γυναικείος αυνανισμός είναι κάτι κρυφό και προσωπικό που δεν φανερώνεται σε καμία έκφανση του στο μάτι που δεν περιμένει να τον δει. Δεν περιλαμβάνει ούτε παλινδρομικές κινήσεις, ούτε στοιχεία που μεγαλώνουν και μικραίνουν, ούτε καν υγρά που εκτοξεύονται στο χώρο και βρωμίζουν με τη κολλώδη ουσία τους υφάσματα και επιφάνειες. Μπορείς απλά να διαβάζεις ή να κοιμάσαι, και αφού βεβαιωθείς πως οι γύρω σου δεν σε παρατηρούν, γλιστράς το χέρι σου μέσα στο εσώρουχο σου, παραδίδεσαι στην υπέροχη αίσθηση και λίγο μετά έχεις τελειώσει, είσαι ήρεμη, ελεύθερη και γαλήνια και μπορείς να βυθιστείς στον ύπνο ή γεμάτη ενέργεια να συνεχίσεις τη μέρα σου.
.

Ακόμα και τώρα, ακόμα και όταν έχω συχνές σεξουαλικές επαφές με κάποιον άντρα δεν ανταλλάζω με τίποτα την αγαπημένη μου τελετουργία πριν τον ύπνο. Και γιατί να το κάνω άλλωστε, δεν ενοχλώ και κανέναν, αυτονανουρίζομαι με έναν οργασμό και τέρμα πια οι αϋπνίες και οι πονοκέφαλοι. Και δεν χρειάζεται καν να είσαι αναμμένη ή υγρή. Απλά, λειτουργικά και γρήγορα, μέσα σε περίπου 3 λεπτά, έχω τελειώσει.

.

Κορίτσια μη ντρέπεστε να το παραδεχτείτε. Αυνανίζεστε και το ξέρουμε. Και αν δεν το κάνετε δοκιμάστε το, κινδυνεύετε από την ασθένεια του μεσαίωνα την υστερία. Ζούμε στον 21ο αιώνα και ο αυνανισμός θα έπρεπε να είναι χαρά και όχι ντροπή. Αγγίξτε τα κορμιά σας και περάστε κι εσείς καλά, μόνες σας μέσα στο σαλόνι σας όπως το Δεσποινάκι (Βανδή) και η Blondie.

Καλούς οργασμούς.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
με 0 Σχόλια 536 Views

Η στήλη αυτή θα προσπαθήσει να δείξει πτυχές θεατρικών κειμένων και θεατρικών τεχνικών που συνδέονται με τον άνθρωπο και την κοινωνία στην οποία ζει, βασανίζεται, αλλά συνεχίζει με τόλμη να αγαπά.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή