Ομοφυλόφιλος και «υπερήφανος γι' αυτό» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple «Το κάνω για να βοηθήσω όσους δυσκολεύονται»

363 Views
Ομοφυλόφιλος και «υπερήφανος γι' αυτό» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple «Το κάνω για να βοηθήσω όσους δυσκολεύονται» Ομοφυλόφιλος και «υπερήφανος γι' αυτό» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple «Το κάνω για να βοηθήσω όσους δυσκολεύονται»

Ομοφυλόφιλος και «υπερήφανος γι' αυτό» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple «Το κάνω για να βοηθήσω όσους δυσκολεύονται».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος, σημειώνοντας ότι είναι «υπερήφανος».

Ο κ. Κουκ τόνισε ότι η δημόσια δήλωσή του γίνεται για να βοηθηθούν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ενδοιασμούς ή καταπιέζονται λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας, όπως σημείωσε σε άρθρο του στο Bloomberg.

Μέχρι σήμερα ο επικεφαλής του ομίλου δεν κρατούσε κρυφό τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ωστόσο κρατούσε ένα επίπεδο ιδιωτικότητας για το θέμα, όπως σημειώνει.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο κ. Κουκ κάλεσε την πολιτεία των ΗΠΑ από την οποία κατάγεται, την Αλαμπάμα, να προστατεύσει νομικά τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων και διεμφυλικών.

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ακτιβιστή. Απλώς κατάλαβα πόσο με έχουν ευεργετήσει οι θυσίες άλλων», υπογράμμισε.

«Εάν κάποιος ακούσει ότι ο CEO της Apple είναι γκέι, μπορεί να τον βοηθήσει να συμφιλιωθεί με αυτό που είναι ή να τον κάνει να νιώσει πιο άνετα, εάν νιώθει μόνος», πρόσθεσε.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
«Drama for Life» της Δέσποινας Καλαϊτζίδου: Η νέα θεατρική στήλη της «Κ» από 15/4
με 0 Σχόλια 537 Views

Η στήλη αυτή θα προσπαθήσει να δείξει πτυχές θεατρικών κειμένων και θεατρικών τεχνικών που συνδέονται με τον άνθρωπο και την κοινωνία στην οποία ζει, βασανίζεται, αλλά συνεχίζει με τόλμη να αγαπά.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή