Απάντηση στον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον των gay, ένα βιντεάκι για τους Ολυμπιακούς αγώνες. (Δείτε το βίντεο)

539 Views
Απάντηση στον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον των gay, ένα βιντεάκι για τους Ολυμπιακούς αγώνες. (Δείτε το βίντεο) Απάντηση στον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον των gay, ένα βιντεάκι για τους Ολυμπιακούς αγώνες. (Δείτε το βίντεο)

Ένα βίντεο που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει για την αντι- gay προπαγάνδα της Ρωσίας κυκλοφόρησε από τον οργανισμό που μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων Alloutorg.

Magnify Image

Στην ταινία, μια αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ αφήνει τον παρτενέρ της στο παγοδρόμιο για να αγκαλιάσει την πραγματική της σύντροφο μπροστά σε όλους τους θεατές.
Καθ'όλη τη διάρκεια του video, ακούγεται η ομιλία του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, που αναφέρεται στα μηνύματα του Ολυμπισμού και στον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το μήνυμα που συνοδεύει το δραματικό φιλμάκι τονίζει πως οι αγώνες είναι μια καλή ευκαιρία να τελειώσει ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον των gay, αλλά ότι για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να πληροφορηθούν τι συμβαίνει και να υψώσουν τη φωνή τους υπέρ των ατομικών ελευθεριών.

Πηγή: lifo.gr


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο