Ο ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΜΝΟΣ και πως να τον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ αν τον είχες μπροστά σου.

92601 Views
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΜΝΟΣ και πως να τον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ αν τον είχες μπροστά σου. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΜΝΟΣ και πως να τον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ αν τον είχες μπροστά σου.

Πάντα πίστευα ότι φωτογραφικά, το ανδρικό γυμνό σώμα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το αυτό του γυναικείου.

Είναι «ευαίσθητο» και «επικίνδυνο» μια φωτογράφηση με έναν άνδρα γυμνό. Δεν μου έχει τύχει ποτέ, πάντα το ήθελα και παλαιοτέρα που έψαχνα, καθότι ωραίο τεκνό, δεν έβρισκα και τώρα που γέρασα δεν μου κάθεται ούτε φίλος. Είναι δύσκολο λοιπόν να αποτυπώσεις καλλιτεχνικά το στήθος, τα πόδια, το μόριο αλλά και το βλέμμα ενός άνδρα. Πρέπει να έχεις συγκεκριμένο -καθαρό- σενάριο στο μυαλό σου, καλό εξοπλισμό, φαντασία και συνεργάσιμο μοντέλο. Τέτοιο που το αποτέλεσμα να μην χαρακτηρίζετε φωτογράφηση τύπου μόδας, πρόστυχο και κυρίως γκέι.

Μια μεγάλη βόλτα στο deviantart μου δημιουργηθήκαν οι παραπάνω σκέψεις. Επέλεξα λοιπόν και σας παρουσιάζω εικόνες που θα ήθελα να φωτογραφίσω αν είχα ένα άνδρα γυμνό μπροστά στην φωτογραφική μου μηχανή...

Δείτε τες...Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή