Άμστερνταμ: Οι τουρίστες πρέπει να... γυρνούν την πλάτη στις γυμνές ιερόδουλες

1013 Views
Άμστερνταμ: Οι τουρίστες πρέπει να... γυρνούν την πλάτη στις γυμνές ιερόδουλες Άμστερνταμ: Οι τουρίστες πρέπει να... γυρνούν την πλάτη στις γυμνές ιερόδουλες

 Με αυστηρότερο τρόπο αντιμετωπίζει τουρίστες, ξεναγούς και τουριστικά πρακτορεία ο δήμος του Άμστερνταμ, εκδίδοντας νέες οδηγίες που απαγορεύουν τις στάσεις των γκρουπ μπροστά από βιτρίνες με ιερόδουλες.


Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι η περιοχή όπου είναι συγκεντρωμένοι οι οίκοι ανοχής στο Άμστερνταμ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς εξαιτίας των δεκάδων καφετεριών που υπάρχουν εκεί, αλλά και των βιτρίνων στις οποίες ποζάρουν αισθησιακά ιερόδουλες.

Έως τώρα, απαγορευόταν η χρήση φωτογραφικής κάμερας στην συγκεκριμένη περιοχή για την προστασία των γυναικών. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες που θα εφαρμοστούν από τον Απρίλιο, τα γκρουπ δεν θα πρέπει ποτέ να ξεπερνούν τα 20 άτομα και οι περιηγήσεις πρέπει να σταματούν αυστηρά πριν τις 11 το βράδυ.
Επιπλέον, οι ξεναγοί θα πρέπει να προσέχουν τα μέλη των γκρουπ τους να έχουν γυρισμένη την πλάτη στις βιτρίνες με τις γυμνές γυναίκες και να μην παίρνουν «μάτι» περισσότερη ώρα. Αν επιτρέψουν κάτι τέτοιο, τότε θα είναι αντιμέτωποι με μεγάλα πρόστιμα, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mirror.

Φωτογραφικό υλικό





Με ετικέτα: Άμστερνταμιερόδουλες

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Όσο ακόμα επιτρέπεται! Μουσικές προτάσεις εξόδου (ή από τον καναπέ) 26/10-8/11/2020.
Όσο ακόμα επιτρέπεται! Μουσικές προτάσεις εξόδου (ή από τον καναπέ) 26/10-8/11/2020.
με 0 Σχόλια 435 Views

 Είτε από τον καναπέ σου είτε ζωντανά, ετοιμάσου να απολαύσεις τις μουσικές εκδηλώσεις για τις επόμενες 14 ημέρες! Προτείνει η Βάνια Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα.    

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή