Πώς να το κάνουμε την έχουνε μικρή… Πρώτοι στον κόσμο οι Γερμανοί στην αυξητική πέους.

316 Views
Πώς να το κάνουμε την έχουνε μικρή…  Πρώτοι στον κόσμο οι Γερμανοί στην αυξητική πέους. Πώς να το κάνουμε την έχουνε μικρή… Πρώτοι στον κόσμο οι Γερμανοί στην αυξητική πέους.

Πώς να το κάνουμε την έχουνε μικρή…  Πρώτοι στον κόσμο οι Γερμανοί στην αυξητική πέους.

Μάλλον οι Γερμανοί δεν είναι ιδιαιτέρως προικισμένοι και θέλουν να κλέψουν την φήμη των λατίνων εραστών. Πάντως δεν έχουν τα... ανάλογα προσόντα και γι αυτό καταφεύγουν στο τραπέζι του χειρουργού προκειμένου να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Σύμφωνα με έρευνα της Διεθνούς Εταιρίας Πλαστικής Αισθητικής (ISAPS), που δημοσίευσε ο Guardian, την πρωτιά στην αυξητική πέους καταλαμβάνει η Γερμανία, με 2.786 πλαστικές επεμβάσεις να έχουν σημειωθεί μόνο το 2013. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Guardian, ένας στους πέντε Γερμανούς έχουν υποβληθεί στην συγκεκριμένη επέμβαση για να χαρίσουν λόγα εκατοστά παραπάνω στο μόριο τους.

Το Γερμανικό Κέντρο Ουρολογίας και Φαλλοπλαστικής στην έκθεση του αναφέρει πως έχουν γίνει περισσότερες από 6.000 επεμβάσεις τέτοιου είδους από την αρχή της λειτουργίας του. Μάλιστα, οι ειδικοί υπόσχονται πως θα χαρίσουν τρία έως έξι εκατοστά μήκος και δύο έως τρία εκατοστά πλάτος στο μόριο, με κόστος που αγγίζει τα 10.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, στον κόσμο σημειώθηκαν περίπου 15.414 πλαστικές αυτού του είδους, ενώ η δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Βενεζουέλα με τέσσερις στους 100.000 ενήλικες να αφήνονται στα ικανά χέρια των χειρουργών και στην τελευταία θέση έρχονται οι Ιρανοί με μόλις 12 επεμβάσεις. Επίσης πρώτη στο σύνολο των πλαστικών επεμβάσεων κατατάσσεται η αυξητική στήθους με 1,6 εκατ. να έχουν πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο και ακολουθούν η λιποαναρρόφηση, η βλεφαροπλαστική και η ρινοπλαστική.

ayxitiki-peous-570


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης» και χαρισματικής βαρεμάρας. Είδαμε και σχολιάζουμε
«Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης» και χαρισματικής βαρεμάρας. Είδαμε και σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 673 Views

Τι γνωρίζετε για τον Κλάις Μπανγκ και την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι; Σας λέει κάτι το όνομα Τζουζέπε Καποτόντι; Ξέρω, μαύρα μεσάνυχτα και δεν θα σας επιπλήξω.. Για να σας προλάβω δεν θα τίθονταν καν θέμα δημοφιλίας αν το ταινιάκι που βγήκε σεργιάνι καλοκαιριάτικα είχε τα προσόντα να κρατήσει το  ενδιαφέρον μας.Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή