Πέθανε προσπαθώντας να αντιγράψει όσα είδε στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

955 Views
Πέθανε προσπαθώντας να αντιγράψει όσα είδε στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» Πέθανε προσπαθώντας να αντιγράψει όσα είδε στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

 

Νεκρός βρέθηκε ο 37χρονος Philip Walker, από την μητέρα του στο σπίτι που διέμεναν, όταν έπειτα από ένα τραγικό λάθος του 37χρονου, αυτοστραγγαλίστηκε στη διάρκεια ενός σεξουαλικού «παιχνιδιού» που είδε στην πασίγνωστη ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι».
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Walker βρέθηκε κρεμασμένος από την μητέρα του στο δωμάτιο του ενώ λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, οι γονείς του, αδειάζοντας το δωμάτιο του, ήρθαν αντιμέτωποι με ευρήματα που δεν περίμεναν… να δουν.
Εντόπισαν συγκεκριμένα σεξουαλικά βοηθήματα, άδεια μπουκάλια λιπαντικού, πορνογραφικό υλικό, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι των «50 Αποχρώσεων του Γκρι» καθώς και ένα βιβλίο με σχέδια και γραπτά του ίδιου, επίσης πορνογραφικού χαρακτήρα.
Οι αστυνομικές αρχές υποστηρίζουν πως δεν έχουν εντοπιστεί στοιχεία για να χαρακτηριστεί ο θάνατος του 37χρονου ως «αυτοκτονία» αλλά κάνουν λόγο περισσότερο για ένα τραγικό ατύχημα, αφού ο Walker κατέληξε κατόπιν ασφυξίας που προήλθε από ερωτική αυτοϊκανοποίηση.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Οι μάρτυρες των Αθηνών» στο Θέατρο Σταθμός
«Οι μάρτυρες των Αθηνών» στο Θέατρο Σταθμός
302 Views

 Με κύριους άξονες την ατομικότητα και την ενσυναίσθηση οι «Μάρτυρες των Αθηνών» αφηγούνται την προσωπική και τη συλλογική ιστορία ενός ολόκληρου λαού, εβδομηνταπέντε χρόνια μετά την Απελευθέρωση της Αθήνας.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή