Τρεις κι ο κούκος ....στην Γυμνή ποδηλατοδρομία (εικόνες)

3929 Views
Τρεις κι ο κούκος ....στην Γυμνή ποδηλατοδρομία (εικόνες) Τρεις κι ο κούκος ....στην Γυμνή ποδηλατοδρομία (εικόνες)

 

Πλήρης αποτυχία είχε και η φετινή 15η εκδήλωση της Γυμνής Ποδηλατοδρομίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης καθώς ελάχιστοι επέλεξαν να γδυθούν ή έστω να παραβρεθούν σε μια διοργάνωση που εδώ και χρόνια έχει κυριολεκτικά βαλτώσει...

Παρά τις καλές προθέσεις επαναλαμβανόμενα, πομπώδες και χωρίς αντίκρισμα παραμένουν σκοποί και συνθήματα, καθόλη την χρονιά παρεμβάσεις δεν πραγματοποιούνται και η ερασιτεχνική διοργάνωση είναι οι βασικοί λόγοι που ο κόσμος (κυρίως νέοι, φοιτητές κλπ) γύρισαν την πλάτη αδιαφορώντας επιδεκτικά να συμμετάσχουν σε μια «γιορτή», τελικά  για λίγους… που ωστόσο αναστατώνει την πόλη κλείνοντας λωρίδες κυκλοφορίας.
.

Έτσι, το μόνο που έμενε, από τις ελάχιστες συμμετοχές, ήταν μια κάποιου είδους γύμνια που και αυτή όμως, καμουφλαρισμένη σε ζωγραφιές καβάλα πάνω σε ένα ποδήλατο, κρίμα..

gymni-podilatodromia1.jpg

Νωρίτερα, εντός του πανεπιστημιακού campus του ΑΠΘ, μπροστά από την φιλοσοφική σχολή, διοργανωτές και συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν όπου και έστησαν αυτοσχέδιες σκηνές μέσα στις οποίες έβγαζαν τα ρούχα τους και έβαφαν με πολύχρωμες μπογιές τα κορμιά τους. Τα περισσότερα σχέδια είναι εμπνευσμένα από τη φύση, καθώς συναντά κανείς ζωγραφισμένους ήλιους, θάλασσες, φυτά, λουλούδια και δέντρα.
gymni-podilatodromia2.jpg
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι διοργανωτές διεκδικούν μεταξύ άλλων, ένα δίκτυο ποδηλατόδρομων, παγκόσμια ειρήνη, την παύση καύσης απορριμμάτων, τον τερματισμό των εξορύξεων και του χρυσού, την κατάργηση του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου 4685 Χατζηδάκη, αλλά και πεζοδρόμια παντού, για όλο τον κόσμο.
gymni-podilatodromia3.jpg
Μετά την ολοκλήρωση της ποδηλατοδρομίας, θα ακολουθήσει εκδήλωση στις 21:30, με μουσικές από τους Dj αλεξ ραμπιτ (electronic/techno/tech house), GiotaSiameseTwins, Γυμνός Ποδηλάτης (swing, ska, rock'n'roll, ethnic).
gymni-podilatodromia4.jpg
gymni-podilatodromia5.jpg
gymni-podilatodromia6.jpg
gymni-podilatodromia8.jpg
gymni-podilatodromia9.jpg
gymni-podilatodromia10.jpg
gymni-podilatodromia11.jpg
σ
ΦΩΤΟ: ΠΗΓΗ - ΠΗΓΗ

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Γυμνή Ποδηλατοδρομία

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή