3+1 στάσεις για το τέλειο τρίο

2945 Views
3+1 στάσεις για το τέλειο τρίο 3+1 στάσεις για το τέλειο τρίο

 


Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι κάποια στιγμή ελπίζουμε να πάρουμε μέρος σε ένα τρίο. Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα. Κάποια στιγμή στη ζωή σου θέλεις να κάνεις τρίο. Μην κρύβεσαι από εμένα, δεν έχει κανένα νόημα… Ξέρω ότι το θέλεις!

Επειδή να σας βρούμε δυο ταίρια για να συμμετάσχουν μαζί σας στο τρίο δεν μπορούμε, σήμερα θα σας μιλήσουμε για όλα μυστικά αυτού που, κατά πολλούς, θεωρείται το πιο ομαδικό από όλα τα αθλήματα.
.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες στάσεις, ώστε το τρίο να είναι απολαυστικό και για τρία μέλη της παρέας.

Πάμε λοιπόν…

Η αλυσίδα


Η γυναίκα της παρέας βρίσκεται στη μέση σε στάση «στα τέσσερα». Ο άντρας της παρέας προχωρά σε διείσδυση από πίσω, ενώ εκείνη κάνει στοματικό στο τρίτο άτομο της παρέας που κάθεται από μπροστά της. Το τρίτο άτομο που δέχεται το στοματικό, θα μπορούσε να είναι είτε άντρας, είτε γυναίκα.

Το εναλλακτικό «69»

Εδώ ο άντρας είναι από πίσω από την γυναίκα και διεισδύει στον κόλπο της, τη στιγμή που ο τρίτος παρτενέρ (κατά προτίμηση γυναίκα) είναι ξαπλωμένος και δέχεται και στοματικό, ενώ παράλληλα με τη γλώσσα του παίζει είτε με το μόριο του άντρα, είτε με την κλειτορίδα της γυναίκας.

Η διπλή διείσδυση

Όπως φαίνεται και στην εικόνα, ο ένας άντρας είναι ξαπλωμένος και η γυναίκα από πάνω του σε στάση «ιεραποστολικό», ενώ ένας δεύτερος άντρας «μπαίνει» μέσα της από πίσω.

Ή το αντίστροφο
Παραλλαγή της συγκεκριμένης στάσης αποτελεί και η στάση που οι αγγλοσάξωνες αποκαλούν «Πύργο του Άιφελ», κατά την οποία ο ένας άντρας δυεισδύει κολπικά ή πρωκτικά σε μια γυναίκα, τη στιγμή που η εκείνη κάνει στοματικό σε έναν δεύτερο.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Σεξ το επιούσιον

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη