Νέα εφαρμογή Facebook: Θα βρίσκει ποιος «φίλος» ή «φίλη» σάς ταιριάζει για σχέση

1131 Views
Νέα εφαρμογή Facebook: Θα βρίσκει ποιος «φίλος» ή «φίλη» σάς ταιριάζει για σχέση Νέα εφαρμογή Facebook: Θα βρίσκει ποιος «φίλος» ή «φίλη» σάς ταιριάζει για σχέση

 


Σε ολικό facelift προχωράει το Facebook και ανάμεσα στις αλλαγές που έχει ανακοινώσει- με βασική αυτή που αφορά την εικόνα του–, σκοπεύει να μας προσφέρει και καινούργιες λειτουργίες.

Μία απ’ αυτές και η λειτουργία του Facebook Dating, και του συνεπακόλουθου feature Secret Crush, το οποίο σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, σκοπεύει να φέρει κοντά τα μέλη της κοινότητας του Facebook που θα θέλουν να γνωριστούν λίγο καλύτερα.

Το Facebook έχει αρχίσει ήδη τη δοκιμαστική λειτουργία του Secert Crush στην Κολομβία, από το Σεπτέμβριο, ενώ πλέον είναι ανοιχτή και σε άλλες 19 χώρες μεταξύ των οποίων η Ταϊλάνδη, η Βραζιλία, το Μεξικό και ο Καναδάς.

Πώς θα λειτουργεί το Secret Crush;
Η νέα αυτή λειτουργία θεωρείται η απάντηση του Facebook στο Tinder, την εφαρμογή αναζήτησης συντρόφων, με τη διαφορά ότι εδώ αυτή η αναζήτηση δεν θα γίνεται μεταξύ αγνώστων αλλά μέσα από την κοινότητα των χρηστών που ήδη γνωρίζονται μεταξύ τους.

Στη λίστα, λοιπόν, του Secret Crush θα μπορείτε να προσθέσετε φίλους σας στο Facebook με τους οποίους θα θέλατε να γίνετε κάτι περισσότερο από φίλοι. Αν και αυτοί χρησιμοποιούν τη λειτουργία του Facebook Dating, θα τους έρχεται μια ειδοποίηση από κάποιον φίλο – που δεν θα αποκαλύπτεται- και μόνο εφόσον αποδεχτούν την πρόσκληση θα γίνει το “matching”, θα μάθουν ποιος τους κάλεσε και θα μπορείτε να μιλήσετε πλέον με διαφορετικές προθέσεις ο ένας στον άλλο.

Σημειώστε ότι αν ο φίλος που καλέσατε στη λίστα του Secret Crush σας, δεν αποδεχτεί ποτέ την πρόσκλησή σας, δεν θα μάθει ποτέ για το ενδιαφέρον σας γι’ αυτόν.

Φυσικά, στη λίστα αυτή θα μπορούν να γίνονται τροποποιήσεις ώστε να αφαιρείτε αυτούς που τελικά δεν σας ενδιαφέρουν και να προσθέτετε άλλους.


Φωτογραφικό υλικό





Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Καϊμακτσαλάν και Πόζαρ: Σκι και Θερμαλισμός! | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
Καϊμακτσαλάν και Πόζαρ: Σκι και Θερμαλισμός! | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
με 0 Σχόλια 769 Views

Με τη λέξη Καϊμάκι ή Kaymak στα τουρκικά,  ο νους μας πηγαίνει στις φουσκάλες που σχηματίζει ο μερακλίδικος ελληνικός καφές στη χόβολη. Απ αυτήν την αφράτη λοιπόν και παγωμένη κρέμα  που μοιάζει με χιόνι, παίρνει το όνομά του το τρίτο σε υψόμετρο βουνό της Ελλάδας, ο Βόρας,  γνωστός σε όλους μας ως ΚαϊμάκτσαλανΓράφει η Ελένη Γιαννακίδου* (+photos) για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή