ΣΕΞ(Υ) = έλξη...στη σχέση! (…και όποιος αντέξει). Από την Ελένη Μαυρόβα.

218 Views
ΣΕΞ(Υ) = έλξη...στη σχέση! (…και όποιος αντέξει). Από την Ελένη Μαυρόβα. ΣΕΞ(Υ) = έλξη...στη σχέση! (…και όποιος αντέξει). Από την Ελένη Μαυρόβα.

ΣΕΞ(Υ) = έλξη...στη σχέση! (…και όποιος αντέξει).

Από την Ελένη Μαυρόβα.

Είσαι σε σχέση ή σε γάμο καιρό τώρα. Όλα γύρω σου ρουτίνα και θέλεις κάτι να σου συμβεί. Κάτι να ταράξει όλη αυτή την ησυχία στην καθημερινότητά σου, τα ίδια λέτε με το ταίρι σου, τα ίδια τρώτε, τα ίδια κάνετε εδώ και καιρό, .. όλα πια προβλέψιμα μεταξύ σας. Δε σου αρέσει όλο αυτό αλλά και τι να κάνεις; Όσο και αν σου ακούγεται λοιπόν γελοίο, μια είναι η λύση σου.
ΣΕΞ(Υ) = έλξη...στη σχέση! (…και όποιος αντέξει). Από την Ελένη Μαυρόβα.
Σ Ε Ξ
(κατά προτίμηση με το άλλο σου μισό..) Ακούγεται τρελό ε;
Κι όμως!
Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς…..
Ξέρω, ξέρω, …θα μου πεις, Πού Διάθεση Για Τέτοια!!!
Δεν ξέρω πού θα την βρεις τη διάθεση αλλά με πολύ ψάξιμο υποχρεούσαι να τη βρεις. (να έχεις ΚΑΙ φαντασία με ποικιλία για να μη βαριέστε!)
Οι λόγοι που επιμένω τόσο; 
Π Ο Λ Λ Ο Ι
Τα οφέλη στον εαυτό σου και στο ταίρι σου ως συνέπεια, υπό μορφή τίτλων επικαιρότητας:
Ξαφνικό μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό σου, σαν σε διαφήμιση οδοντόκρεμας.
Αισιόδοξη διάθεση και θετική αντιμετώπιση στους οποιουσδήποτε απλήρωτους λογαριασμούς σου.
Παιχνιδιάρικη ηθική στήριξη από τον άνθρωπό σου (μετά το σεξ σας) για καιρό.
Ξελαμπικάρισμα του μυαλού όταν έχει φύγει αυτό (το σεξ) ως έγνοια σου.
Ελαχιστοποίηση πιθανοτήτων να το κάνει το ταίρι σου ή εσύ, με 3ο πρόσωπο.
Για αυτό λοιπόν, μην το αφήνεις … αλλιώς  θα ποτίσει (=θα καλύψει) ά λ λ ο ς  τη γλάστρα σου (=τον σύντροφό σου) με λίπασμα!!!
Μεταξύ μας, έχω ακούσει (όντως σε κάποιους συμβαίνει και έχει αποτέλεσμα), ότι ακόμα και ΣΕΞ με 3ο πρόσωπο να υπάρξει, αυτό και μόνο σαν γεγονός, συχνά είναι αρκετό σαν γεγονός να ανανεώσει και να βελτιώσει την υπάρχουσα σχέση. Από την πλευρά μου οφείλω να το αναφέρω ως μια πιθανή αντιμετώπιση αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς, τα ρίσκα είναι τεράστια και τα ποσοστά αποτυχίας σαφώς πολύ πολύ μεγαλύτερα.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ
Η κυρία Τούλα, έκλεισε ραντεβού στο γραφείο μου για να μου πει το θέμα της και να ζητήσει τη συμβουλή μου γιατί λέει βαριόταν να γράφει mail και είπε να περάσει από κοντά κατόπιν ραντεβού.
Το ζόρι της ξεκίνησε όταν στα 42 της χώρισε και έμεινε με την ανήλικη κόρη της μαζί. Κάποια στιγμή, γνώρισε έναν κύριο 5 χρόνια μεγαλύτερό της και της φάνηκε ενδιαφέρον για να προχωρήσει σοβαρά μαζί του.
Ο ίδιος, όντας χήρος, έμενε με τον ανήλικο γιο του.
Κάποια στιγμή μετά από καιρό, όταν σοβάρευε η μεταξύ τους κατάσταση, είπαν να συζήσουν όλοι μαζί, για να δουν πως θα πάνε τα πράγματα και να προχωρήσεις σιγά σιγά η σχέση τους στο επόμενο βήμα.
Τελικά, οι ίδιοι μεταξύ τους ήταν μια χαρά στη συμβίωση.
Το πρόβλημα είναι ότι τα παιδία αντίθετου φύλου με κοντινή μεταξύ τους ηλικία και με ανησυχίες εφηβείας, ερωτεύτηκαν! Δύσκολη λοιπόν τόσο η  συγκατοίκησή τους από εδώ και πέρα όσο και η συνέχεια της σχέσης τους σε γάμο. Ευτυχώς προς το παρόν πρόκειται για πλατωνικό έρωτα των παιδιών αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πρόβλημα για όλους με δύσκολη αντιμετώπιση..
Φυσικά, αυτό το όλο θέμα στην προκειμένη περίπτωση χρειάζεται να συζητηθεί και με τους τέσσερις τους σε έναν ειδικό (σύμβουλος οικογενείας, κοινωνικό λειτουργό … ).
Καλό είναι σε παρόμοιες περιπτώσεις σαν τις κυρίας Τούλας, να είμαστε κάπως υποψιασμένοι εξ αρχής. Ιδεατό θα είναι, στην αρχή της σχέσης, να μην γνωρίζουν τα παιδιά, τα μέλη της οικογένειας της άλλης πλευράς, ούτε καν τον ενδιαφερόμενο, ειδικά αν δεν πρόκειται ακόμα για μια τόσο σοβαρή σχέση έτοιμη για κάτι πιο μόνιμο.

Όταν με το καλό όμως ωριμάσει αρκετά μια τέτοια σχέση και κρίνει το ζευγάρι ότι ήρθε ο καιρός να προχωρήσουν, καλό θα είναι πριν κάνουν οποιαδήποτε νύξη στα παιδιά τους, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, να συμβουλευτούν για τον τρόπο προσέγγισής τους, έναν ειδικό σε θέματα αυτά. Ο ειδικός θα μπορούσε να είναι παιδοψυχολόγος, ψυχολόγος, σύμβουλος γάμου, κοινωνικός λειτουργός,… ανάλογα με την ηλικία των παιδιών και την όποια ιδιαιτερότητα της περίστασης.


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ειδική προβολή για τα 80 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ», στο Ολύμπιον.
Ειδική προβολή για τα 80 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Μεγάλος Δικτάτωρ», στο Ολύμπιον.
με 0 Σχόλια 372 Views

 Tο κλασικό αντιφασιστικό αριστούργημα του Τσάρλι Τσάπλιν, Ο Μεγάλος Δικτάτωρ, που συμπλήρωσε φέτος τα 80 χρόνια ζωής, παρουσιάζεται στο Ολύμπιον, σε μια ειδική προβολή.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή