Η Ξένια Προδρόμου τηλεφώνησε στα ροζ 900-900-900...και εχει όλες τις απαντήσεις...

1413 Views
Η Ξένια Προδρόμου τηλεφώνησε στα ροζ 900-900-900...και εχει όλες τις απαντήσεις... Η Ξένια Προδρόμου τηλεφώνησε στα ροζ 900-900-900...και εχει όλες τις απαντήσεις...

Η Ξένια Προδρόμου τηλεφώνησε στα ροζ 900-900-900...και εχει όλες τις απαντήσεις...

"Νιώθεις μόνος; Θές μια καυτή παρέα;  Μπορώ να σου προσφέρω αξέχαστες εμπειρίες. Μην διστάσεις. Είμαι εδώ για σένα. Τηλεφώνησε μου τώρα", λέει η κοπελίτσα με τα σέξι εσώρουχα και την αισθησιακά βραχνή φωνή στην τηλεόραση. Είναι μεσημέρι, βαριέμαι και τσουπ πετάγεται η κοπελίτσα.
Η Ξένια Προδρόμου τηλεφώνησε στα ροζ 900-900-900...και εχει όλες τις απαντήσεις...
 
Παίρνω το σταθερό τηλέφωνο και καλώ τον αριθμό. Εγώ θα πληρώσω τον λογαριασμό και εγώ θα δω την υπέρογκη χρέωση (2,50 ανά λεπτό η χρέωση από σταθερά και 2,80 από κινητά τηλέφωνα). Δυστυχώς θα δει την χρέωση και ο φίλος μου εφόσον μένουμε μαζί. Τι να του πεις? Ξέρεις ήθελα να ρωτήσω δυο - τρία πραγματάκια την κοπελιά; Απαπα. Ντροπή και αίσχος.
Αρχίζει η διαδικτυακή έρευνα, κοινώς το googlarisma .
Όσο ψάχνω τόσα περισσότερα θέλω να ρωτήσω.
-Είναι νόμιμο επάγγελμα?
-Χρειάζεται κάποια εκπαίδευση ή κάποιες ικανότητες για να εργαστείς σε αυτό τον τομέα?
-Ποιός είναι ο εργοδότης?

Παναγία μου!!!! Λες να είναι ο ΟΤΕ ο μεγάλος νταβαντζής?

-Είναι τα ίδια πρόσωπα που απαντάνε τα τηλεφωνήματα με αυτά που ποζάρουν στην τηλεόραση "ικετεύοντας στα γόνατα" για μια κλήση?
Ανακατεύοντας διάφορα άρθρα και σελίδες συνειδητοποιώ ότι το διαδίκτυο έχει τόσο άφθονο υλικό, από τσόντες μέχρι  chat rooms με live web cam , φωτογραφίες και άλλα τόσα που μου φαίνονται αχρείαστες οι ροζ γραμμές. Κι όμως πολλοί φαίνεται να είναι εθισμένοι στην τηλεφωνική συνεύρεση πληγώνοντας την τσέπη τους θανατηφόρα.
Ευτυχώς ο ΟΤΕ διακόπτει τη σύνδεση αυτόματα μετά την πάροδο 15 λεπτών σε όλες τις γραμμές Audiotex, στις οποίες ανήκουν και αυτές του τηλεφωνικού σεξ προστατεύοντας τον καταναλωτή.
Το μυστήριο γύρω από την αισθησιακή φωνή, η απουσία των χαρακτηριστικών της τηλεφωνήτριας είναι το βασικό στοιχείο ώστε ο πελάτης να πλάσει με την φαντασία του την εικόνα που θα αντιστοιχεί στην φωνή που έχει στο ακουστικό.
Η ύπαρξη φωτογραφίας ή web cam θα καταστρέψει την σκοτεινή ατμόσφαιρα.
O φωτογράφος Φίλιπ Τολεδάνο ΄σκότωσε την ατμόσφαιρα αυτή' αποτυπώνοντας σε φωτογραφικό χαρτί 20 τηλεφωνήτριες ροζ γραμμών έτσι όπως πραγματικά είναι.
Μεσήλικες,  ρυτιδιασμένες, νοικοκυρές αδιάφορες, ανδρογυναίκες......
Σ' αυτό το σημείο της έρευνας ανακαλύπτω σελίδες που προτείνουν να εργαστείς ως τηλεφωνήτρια και ξαφνικά θυμάμαι όλες τις αγγελίες που έχω δει με καλό μισθό για θέσεις τηλεφωνήτριας. Αναρωτιέμαι αν είχε να κάνει με ροζ γραμμές.
Οι κοπέλες και οι άντρες που διαλέγουν αυτή την δουλειά, έχουν να επιλέξουν είτε να υπάγονται σε τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο  θα τους στέλνει πελάτες, δηλαδή θα τους προωθεί κλίσεις πληρώνοντας τους χαμηλότερη  ταρίφα, είτε να  δέχεται κατευθείαν κλίσεις στο κινητό του/της. Αυτή φαίνεται να είναι η παραδοσιακή μέθοδος. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την ύπαρξη των ιστοσελίδων, μπορεί κάποια να κάνει trolling, δηλαδή να διαφημιστεί με στόχο νέους πελάτες, αφήνοντας σχόλια σε σχετικά site, σε chat rooms, forums και σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όχι! Δεν θα ήθελα να μιλάω με τον κάθε ένα και να του κάνω τα χατίρια έστω και στα ψέματα. Αν το καλοσκεφτείς, η συζήτηση πάνω κάτω θα έχει ως εξής:
-Τι φοράς κ***?
-Το άρωμα μου γ** μου.
-Και τώρα τί κάνεις?
-Ξαπλώνω στο κρεβάτι μου...
Στην πραγματικότητα όμως όταν ο κύριος αυτός τηλεφώνησε, η κοπέλα με την αισθησιακή φωνή, μαγειρεύει το μεσημεριανό της επόμενης μέρας για την οικογένεια της. Όλοι κοιμούνται στο σπίτι και αυτή είναι πάνω από μια τηλεφωνική συσκευή ακούγοντας τον κάθε πικραμένο για να βγάλει ένα έξτρα εισόδημα...ναι ναι η γνωστή εκδοχή της σταχτοπούτας
Πλάκα - πλάκα ιδέα δεν έχουμε για το ποιος κρύβεται πίσω από τις τηλεφωνικές αυτές γραμμές. Γιατί να θεωρήσουμε ότι είναι κάποιος ανήθικος?
Ακόμη πιο αθώο μου φαίνεται το sextexting.
Είσαι στο λεωφορείο, είσαι για καφέ, είσαι σπίτι, δέχεσαι κάποιο μήνυμα στην ροζ γραμμή, φτιάχνεις την διάθεση κάποιου, και βγάζεις ένα μικρό χαρτζιλίκι. Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα το εγκληματικό σε αυτό το επάγγελμα ούτε το πρόστυχο..
Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και το Ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας που φέτος  νομιμοποίησε τις ροζ γραμμές τις οποίες δεν θεωρεί  πορνεία, εφόσον δεν υπάρχει σωματική επαφή.
Έγκλημα όμως θεωρείτε το γεγονός ότι κάποιες εταιρίες τοποθετούν μηχανές με ροζ γραμμές στην Αφρική και Άπω Ανατολή ενώ βρίσκουν συνεργάτες σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως στην Ελλάδα.
Οι συνεργάτες νοικιάζουν ένα διαμέρισμα για δύο μήνες, εγκαθιστούν δύο ή τρείς τηλεφωνικές γραμμές με την αιτιολόγηση της ιδιωτικής επιχείρησης ενώ στην ουσία καλούν οι ίδιοι στις ροζ γραμμές των συνεργατών τους πλουτίζοντας ο ένας τον άλλο. Όταν έρθει ο πρώτος λογαριασμός, ο συνεργάτης παίρνει τα μπογαλάκια του και δρόμο!
Αυτός ναι είναι ανήθικος τρόπος εξασφάλισης χρημάτων και δεν είναι ο μόνος γύρω από τις ροζ γραμμές. Υπάρχει και η κλωνοποίηση κάρτας sim, όπου ενώ εσύ έχεις τον τάδε αριθμό, τον έχει και κάποιος άλλος και κάνει τα τηλεφωνά του στα 0900 χρεώνοντας εσένα. Γι 'αυτό προσοχή στο που δίνετε τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Αν και δεν κατάφερα να βρω απαντήσεις σε όλα μου τα ερωτήματα. Βρήκα πληροφορίες που δεν γνώριζα,
Κάποια στιγμή θα πάρω και εγώ τηλέφωνο σε μια ροζ γραμμή, και θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα. Στο κάτω κάτω πελάτης θα' μαι, θα πρέπει να μου απαντήσει σε ότι ρωτήσω κι ας μην έχει να κάνει με το χρώμα της κιλότας της/του.
Παρά πλησίον πληροφορία: Εκεί στο ψάξιμο για τις ροζ γραμμές, ανάμεσα σε κάτι ξεχασμένα chatroomsμε απόψεις και εμπειρίες από τηλεφωνικό σεξ, κάποιος εξομολογείτο την εμπειρία του για τηλεφωνικό τρίο. Ναι ναι, τρίο δια του τηλεφώνου. Το ζευγάρι να συνουσιάζεται, ενώ το τρίτο πρόσωπο βρίσκεται στο ακουστικό και ακούει από βογγητά μέχρι και περιγραφές της πράξης ή ακόμη δίνοντας οδηγίες για το πως να συνευρεθεί το ζεύγος.
Αυτά βρίσκει κανείς όταν ψάχνει …
γιατί το σεξ θέλει την έρευνά του!

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή