Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ σε ανθρώπους που περνούν δύσκολα και αξίζουν την προσοχή και την αγάπη μας.

1139 Views
Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ σε ανθρώπους που περνούν δύσκολα και αξίζουν την προσοχή και  την αγάπη μας. Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ σε ανθρώπους που περνούν δύσκολα και αξίζουν την προσοχή και την αγάπη μας.

 

 
Μετά την επιτυχημένη σύμπραξη κοινωνικών φορέων για τη διενέργεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη Χ.Α Ν.Θ. μόλις λίγες μέρες πριν, 15 φορείς της κοινωνίας των πολιτών ενώνουν εκ νέου τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά για την συγκέντρωση σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  που θα προσφερθούν τις γιορτινές  ημέρες των Χριστουγέννων σε ανθρώπους που περνούν δύσκολα και αξίζουν την προσοχή και  την αγάπη μας.
 
Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Κοινωνικής Προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ.διοργανώνεται ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για τους συμπολίτες μας που στερούνται τα βασικά είδη επιβίωσης και εξαιτίας της ιδιαίτερης συνθήκης που επιφέρει στην οικονομία η πανδημία, αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.
 
Η Χ.Α.Ν.Θ. σε συνεργασία με άλλους 14 μη κερδοσκοπικούς φορείς θα ενεργοποιήσουν το επόμενο διάστημα τα μέλη τους με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα διανεμηθούν σε ευάλωτες οικονομικά και κοινωνικά οικογένειες, τις οποίες σταθερά υποστηρίζουν, βάση συγκεκριμένων κριτηρίων.
 
Η δράση συγκέντρωσης τροφίμων θα γίνει από τις 10 ως τις 22 Δεκεμβρίου, με στόχο η διανομή τους να γίνει πριν τα Χριστούγεννα.
 
Στη Χ.Α.Ν.Θ., παραμένουμε ενεργοί εθελοντές και συνεχίζουμε την προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.
 
 
Οι 15 κοινωνικοί φορείς που συμμετέχουν στην Τράπεζα Τροφίμων είναι :
Χ.Α.Ν.Θ., Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών,  Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Αχτίδα, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Θερμαΐδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Συζωή, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης.
 
 
Σε όλη τη διαδικασία συγκέντρωσης, συσκευασίας και διανομής που θα γίνει από τους εθελοντές όλων των συνεργαζόμενων σωματείων, θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα που ορίζονται από τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ.
 
Τα  τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης, στις ευάλωτες μονογονεϊκές οικογένειες που στηρίζει η Τράπεζα Τροφίμων της Χ.Α.Ν.Θ., στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΡΤΟΣ – ΔΡΑΣΗ και στα Παιδικά  Χωριά SOS Πλαγιαρίου.
 
Δηλώστε συμμετοχή στην Τράπεζα τροφίμων, στην παρακάτω φόρμα:
 
 
ή επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους:
  1. Δηλώνουμε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή μας στη δράση
  2. Καταθέτουμε το ποσό των 15 ευρώ (δείτε εδώ τα προϊόντα της σακούλας) για κάθε καλάθι αγαθών στον ειδικό λογαριασμό και εμείς θα το ετοιμάσουμε για εσάς.
  3. Παράδοση τροφίμων στην Κεντρική είσοδο της Χ.Α.Ν.Θ., στο προσωπικό ασφαλείας ανέπαφα 10 –  22/12, 10.00πμ – 14.00μμ (στην περίπτωση αυτή αφήστε εφόσον το επιθυμείτε τα στοιχεία σας)
  4. Παράδοση τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ., αξιοποιώντας την υπηρεσία που διαθέτουν τα Super Market “Διανομή κατ΄οίκον” κατόπιν συνεννόησης με τη Χ.Α.Ν.Θ. Και σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ζητηθεί από το Super Market να γίνει η παράδοση τις συγκεκριμένες ώρες & ημέρες 10 –  22/12, 10.00πμ – 14.00
 
Δείτε περισσότερα εδώ: https://ymca.gr/30166/
 
Πληροφορίες: Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία Χ.Α.Ν.Θ.
Τμήμα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 231 600 1000, εσωτερικό 0880 (Καθημερινές 10.00-14.00)
και στις διευθύνσεις email: socialaction@ymca.gr, volunteers@ymca.gr


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Εθελοντισμός

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο