«Η φωτοανάγνωση και η βουλιμία»: Σειρά σεμιναρίων ψυχολογίας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης. 7:30 μμ - 9:30 μμ

770 Views
«Η φωτοανάγνωση και η βουλιμία»: Σειρά σεμιναρίων ψυχολογίας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης. 7:30 μμ - 9:30 μμ  «Η φωτοανάγνωση και η βουλιμία»: Σειρά σεμιναρίων ψυχολογίας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης. 7:30 μμ - 9:30 μμ


Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Η φωτοανάγνωση και η βουλιμία»  την  Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Αμύνης 27.

Το σεμινάριο υλοποιούν η ψυχολόγος Γιαννακοπούλου Βασιλική και η διατροφολόγος Κατιρτζόγλου Ελληνίδα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να καταλάβουν οι συμμετέχοντες ότι η βουλιμία δεν είναι ένας τρόπος ελέγχου του βάρους τους αλλά μια ψυχογενής σοβαρή διατροφική διαταραχή που μπορεί να επηρεάσει τόσο την υγεία του πάσχοντος όσο και τις σχέσεις του με το οικογενειακό και κοινωνικό τους περιβάλλον. Θα δοθούν στους συμμετέχοντες δύο ερωτηματολόγια που αξιολογούν τα συμπτώματα της βουλιμίας και τα συναισθήματα τους που σχετίζονται με τη λήψη φαγητού. Επιπλέον θα δοθούν προτάσεις σχετικά με το πώς μπορούν να καλυτερέψουν την καθημερινή τους ζωή τρεφόμενοι πιο σωστά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν χρειάζεται προεγγραφή.

Πληροφορίες Κωνσταντίνος Βόγδανος 231331 8593

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
100 χρόνια Φελίνι: από το Ρίμινι στην κορυφή της δόξας
100 χρόνια Φελίνι: από το Ρίμινι στην κορυφή της δόξας
374 Views

 Στις 20 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του Φεντερίκο Φελίνι, και στην Ιταλία και ειδικότερα στη γενέτειρά του, το Ρίμινι, μια λουτρόπολη στις ακτές της Αδριατικής, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις προς τιμήν του. 


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή