Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού από στα ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης

1749 Views
Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού από στα ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού από στα ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης

 

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις προσφέρουν τα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, εν όψει της 25ης Οκτωβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού.


Ειδικότερα, προγραμματίζονται:

  • Κλινική εξέταση μαστών, συνταγογράφηση μαστογραφίας, αξιολόγηση αποτελεσμάτων, σύμφωνα με το εθνικό πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η δράση απευθύνεται στο ευρύ κοινό, γυναίκες κατοίκους/δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης, και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Θεσσαλονίκης επί της οδού Καραϊσκάκη 4 Τριανδρία, από τις 10/10/2022 έως και τις 28/10/2022, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλ: 2313 318.644 και 2313 318.643.


  • Kλινική εξέταση μαστών, παραπομπή για μαστογραφία και υπέρηχο μαστών και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από ειδικό ιατρό, σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης» υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες ανασφάλιστες κατοίκους/δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 11/10/2022 στον χώρο των Δημοτικών ιατρείων του Δήμου Θεσσαλονίκης επί της οδού Καραϊσκάκη 4 Τριανδρία μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στα τηλ: 2313 318.644 και 2313 31.8643.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Όλα είναι δωρεάν

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο