Δωρεάν συμβουλευτική ψυχολογική στήριξη σε κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης από ψυχολόγους.

903 Views
Δωρεάν συμβουλευτική ψυχολογική στήριξη σε  κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης από ψυχολόγους.  Δωρεάν συμβουλευτική ψυχολογική στήριξη σε κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης από ψυχολόγους.

 

.


Η Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια υλοποίησης προγραμμάτων με στόχο την πρόληψη της ψυχικής υγείας και την παροχή υπηρεσιών που στοχεύουν στην ανάπτυξη της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου μας, δια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, ανακοινώνει ότι συνεχίζεται και αναβαθμίζεται το πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης των κατοίκων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος παρέχεται συμβουλευτική, ψυχολογική στήριξη σε  κατοίκους του Δήμου από ψυχολόγους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Η ψυχολογική στήριξη παρέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, κατά τις πρωινές ώρες 8:00 έως 14:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή στην Μοναστηρίου 53-55, 6ος όροφος.

Η ψυχολογική συμβουλευτική στήριξη αφορά την διαχείριση ατομικών ή οικογενειακών προβλημάτων, σχετικών με άγχος, επικοινωνία, ψυχοσωματικά προβλήματα, προβλήματα επικοινωνίας και στοχεύει στην ανακούφιση της καθημερινότητας των κατοίκων μας.

Μέσω της συμβουλευτικής , προτείνονται εναλλακτικοί τρόποι διαχείρισης των προβλημάτων και συμπεριφοράς που μπορούν να βοηθήσουν τον ενδιαφερόμενο να οδηγηθεί σε πιο αποτελεσματικές λύσεις. Ακόμα παρέχεται ενημέρωση και δικτύωση με τις υπόλοιπες δομές της πόλης μας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, στα τηλέφωνα 2310509038, 2310509050


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή