ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΝΕΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ «ΛΗΣΤΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ 15- 16 ή 17 ΜΑΙΟΥ στις 9μμ στο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

196 Views
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΝΕΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ «ΛΗΣΤΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ 15- 16 ή 17 ΜΑΙΟΥ στις 9μμ στο ΑΘΗΝΑΙΟΝ. ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΝΕΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ «ΛΗΣΤΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ 15- 16 ή 17 ΜΑΙΟΥ στις 9μμ στο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΝΕΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ «ΛΗΣΤΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ 15- 16 ή 17 ΜΑΙΟΥ στις 9μμ στο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό της Κουλτουρόσουπας διεκδικώντας ΝΕΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για να δείτε τον "ΛΗΣΤΗ" του Ν. Μαντιάτη με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ή ΣΑΒΒΑΤΟ 16, η ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΙΟΥ στις 9μμ στο θέατρο Αθήναιον.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας κάνετε 3 πραγματάκια.

1.  Like σελίδα Kulturosupa.com στο facebook [αν δεν το έχετε κάνει ήδη απο συμμετοχή σας σε παλαιότερους διαγωνισμούς μας]
2. Κοινοποίηση διαγωνισμού στο προφίλ σας. Η ΣΕΛΙΔΑ της ΚΟΥΛΤΟΥΡόΣΟΥΠΑΣ στο 
Facebook, είναι ΕΔΩ, [Kulturosupa.com] και 

3.  Συμπληρώνεται τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -κλικ εδώ- με τα στοιχεία σας ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ, E-MAIL, ΥΠΗΡΕΣΙΑ επιλέγεται "διαγωνισμός" και  ΓΡΑΦΕΤΑΙ  στο ΘΕΜΑ και στο ΠΕΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ την λέξη "ΛΗΣΤΗΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
Τέλος, ΠΑΤΑΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
και σας εμφανίζει το εξής μήνυμα: "Thanks! Your email was success fully sent", μπαίνοντας αυτόματα στην κλήρωση για τις διπλές προσκλήσεις.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ -κλικ εδώ

Εναλλακτικά για συμμετοχή στον διαγωνισμό  -για όσους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ FACEBOOK,  στέλνετε e-mail, στο Kulturosupasite@yahoo.gr, με το ονοματεπώνυμο σας [ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ] και θέμα "ΛΗΣΤΗΣ " ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ

-Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015 στις 10.00.
-Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο
Kulturosupa.gr, στη στήλη "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ - Κερδίστε Προσκλήσεις", εδώ, μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα βρίσκονται στο ταμείο του χώρου.
-Συμμετοχή στον διαγωνισμό προσκλήσεων άνω των 18.

-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ  εδώ

Kάντε like στη σελίδα του Kulturosupa..gr στο facebook και ακολουθήστε μας στο twitter για να βλέπετε πρώτοι όλους τους νέους διαγωνισμούς.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή