Στην Καλαμαριά συγκεντρώνονται παιχνίδια για να προσφερθούν σε παιδιά

578 Views
Στην Καλαμαριά συγκεντρώνονται  παιχνίδια  για να προσφερθούν σε παιδιά Στην Καλαμαριά συγκεντρώνονται παιχνίδια για να προσφερθούν σε παιδιά

 

 

Τα Χριστούγεννα είναι  η πιο μαγική εποχή του χρόνου και  κρύβονται όλα τα όμορφα συναισθήματα των ημερών. Είναι η αγαπημένη γιορτή των μικρών παιδιών καθώς ζουν το δικό τους παραμύθιπου τα βοηθά να κρατήσουν όμορφες αναμνήσεις. Περιμένουν με ανυπομονησία δώρα και κάθε λογής παιχνίδια και βιώνουν την ευτυχία των ημερών.
 
Και καθώς το πνεύμα και το μήνυμα των γιορτών είναι η ανιδιοτελής αγάπη και η χαρά της προσφοράς, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων ανοίγει την αγκαλιά της για να συγκεντρώσει παιχνίδια που θα φέρουν οι μικροί φίλοι για να τα χαρίσουν στα παιδιά που τα χρειάζονται. ΄Ετσι θα δείξουν την αγάπη τους με ένα μοναδικό τρόπο.
 
Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη 18 και 19 Δεκεμβρίου στο κιόσκι που θα είναι στημένο στην πλατεία του Δημαρχείου από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, θα συγκεντρώνονται παιχνίδια μαθαίνοντας στα παιδιά ότι το δώρο είναι αγάπη και σκέψη.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή