Δωρεάν εκπαίδευση στις πωλήσεις για άνεργους νέους/ες

1569 Views
Δωρεάν εκπαίδευση στις πωλήσεις για άνεργους νέους/ες Δωρεάν εκπαίδευση στις πωλήσεις για άνεργους νέους/ες

Η “Βρες Φτερά” ΑΜΚΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την υλοποίηση του προγράμματος “Εκπαίδευση στις Πωλήσεις”.


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1/7/2022 έως την Τρίτη 26/7/2022 και αφορά σε άνεργους/ες νέους και νέες 18-29 ετών. Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα τρεις φορές την εβδομάδα και πρωινές ώρες στην Αίθουσα Νερού στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Βασ. Γεωργίου Α’, 1).


Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικεύεται στην κατάρτιση νέων σε ρόλους πωλητών και πωλητριών για καταστήματα λιανικής, τουριστικών επιχειρήσεων (σερβιτόροι/ες και υπάλληλοι υποδοχής) και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος (κομμωτήρια, σερβιτόροι/ες, κέντρα αισθητικής κλπ). Η διδακτέα ύλη θα ολοκληρωθεί σε 50 ώρες και χωρίζεται σε 3 πυλώνες:

  • ψηφιακές δεξιότητες,
  • οικονομικός εγγραμματισμός και
  • τεχνικές επικοινωνίας και πωλήσεων. 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα μπορεί να λάβει κανείς τη σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης. Η εκπαίδευση στον πρακτικό ρόλο των πωλήσεων θα δώσει τη δυνατότητα σε όποιους και όποιες λάβουν μέρος στο εν λόγω πρόγραμμα, να αναζητήσουν θέσεις εργασίας αναβαθμίζοντας άμεσα τις δεξιότητές τους. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει ικανές ώρες εξάσκησης προκειμένου οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες να είναι σε θέση να  αναλάβουν άμεσα το ρόλο τους. 


Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι να υπάρχει ενεργή κάρτα ανεργίας κατά το τελευταίο εξάμηνο. Για την πλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας βάσει της υποβολής της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα smartphone με δυνατότητα σύνδεσης στο internet.


Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στο site της “Βρες Φτερά” ή στέλνοντας email στο registration@vresftera.com.

Στις 27/6/2022, (καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής) μεταξύ των ωρών 09.00-12.00 θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης εγγραφές στην Αίθουσα Νερού.


Το έργο αυτό πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος YES! που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Καρδίτσας. 


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Εκτός Ελέγχου» του Αρκά: Με ανανεωμένη διανομή ολοκληρώνουν την εαρινή περιοδεία στο θέατρο Κήπου
«Εκτός Ελέγχου» του Αρκά: Με ανανεωμένη διανομή ολοκληρώνουν την εαρινή περιοδεία στο θέατρο Κήπου
με 0 Σχόλια 3693 Views

Mε ένα λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών ύστερα από τα συνεχή sold out του χειμώνα ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία στη Θεσσαλονίκη.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή