Τα τέσσερα μεγάλα λάθη που «σκοτώνουν» τη μπαταρία των κινητών σας

992 Views
Τα τέσσερα μεγάλα λάθη που «σκοτώνουν» τη μπαταρία των κινητών σας Τα τέσσερα μεγάλα λάθη που «σκοτώνουν» τη μπαταρία των κινητών σας

 

Κατ' αρχάς μια μεγάλη αλήθεια: συν τω χρόνω, η μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνουν φθείρεται και χάνει την ισχύ της και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι' αυτό.
Ωστόσο, μπορείτε να αποφεύγετε τέσσερα καθημερινά λάθη, τα οποία φθείρουν ακόμα περισσότερο τη μπαταρία και κυριολεκτικά τη... σκοτώνουν πριν την ώρα της.
1. Μη χρησιμοποιείτε ακατάλληλα εξαρτήματα: ναι, ο αυθεντικός φορτιστής κοστίζει αρκετά, το ίδιο και το καλώδιο USB που συνδέεται με αυτόν. Ωστόσο, συνήθως τα φθηνά εξαρτήματα... κοστίζουν περισσότερο καθώς δεν παρέχουν το απαραίτητο ρεύμα για τη φόρτιση των συσκευών σας και ταλαιπωρούν τη μπαταρία.
2. Μην... παραφορτίζετε: βάλατε το κινητό να φορτίσει πριν πέσετε για ύπνο και το αφήσατε στην πρίζα για κάμποσες ώρες; Κάνετε κακό στη μπαταρία, καθώς η υπερφόρτιση την «κουράζει». Ένας απλός κανόνας για μακροζωία της μπαταρίας είναι να μένει φορτισμένη μεταξύ 40% και 80%.
3. Μην φορτίζετε όλη την ώρα: όπως και παραπάνω, η υπερφόρτιση οδηγεί σε... υπερκόπωση και φθορά της μπαταρίας.
4. Καθαρίστε: το τηλέφωνό σας, την ταμπλέτα σας, τον λάπτοπ σας. Η σκόνη και η βρωμιά επιδρούν συνολικά αρνητικά στη λειτουργία της συσκευής σας.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Οι «Επικίνδυνες μαγειρικές» «Πέρα από αυτό που βλέπεις»… Από την ψυχοθεραπεύτρια Νέλη Βυζαντιάδου.
Οι «Επικίνδυνες μαγειρικές» «Πέρα από αυτό που βλέπεις»… Από την ψυχοθεραπεύτρια Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 642 Views
Θεατρική ανάλυση από τη ματιά της Ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου. Τι συναισθήματα προξενεί, τι σκέψεις δημιουργεί, με ποια ερωτήματα φεύγουμε, ποιες απαντήσεις καταφέρνουμε να δώσουμε και τι μνήμες ξυπνά η θεατρική παράσταση «Επικίνδυνες μαγειρικές»;  


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή