Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

1113 Views
Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

 

Μία δράση- θεσμός του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, το “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο”, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, που σημειώθηκε στον εαρινό κύκλο, ξεκινά και πάλι το χειμερινό εξάμηνο με δύο νέες θεματικές ενότητες μαθημάτων. 

Μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ειδικοί ερευνητές μοιράζονται με το κοινό σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους επιστημονικά θέματα, που ενδιαφέρουν τους δημότες, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και τους δίνουν πρόσβαση σε πολύτιμες γνώσεις, ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις.

Οι δύο θεματικές ενότητες θα διεξαχθούν δια ζώσης στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Ιπποδρομίου) και είναι οι ακόλουθες:

1) Ψηφιακή και Εικονική Οικονομία – Ευκαιρίες και Κίνδυνοι”, που θα ξεκινήσει τη Τρίτη 22 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 18:00-20:00, με συντονιστή τον κύριο Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ., Κοσμήτορα Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

2) Η Ευεξία και η Ευζωία (wellbeing) πέρα από το Βιοϊατρικό Μοντέλο .
Ιατρική, Ψυχολογία, Διατροφή,Τέχνη, Αρχιτεκτονική, Ιατροδικαστική στην συμβολή της Υγείας, Ψυχική Υγεία, Ευζωία και Ευεξία: μια Ολιστική Προσέγγισηπου θα ξεκινήσει τη Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 18:00-20:00, με συντονίστρια την κυρία Αξιωτίδου Αιμιλία, Ψυχοθεραπεύτρια – Ψυχοπαιδαγωγό, Επιστημονικό Συνεργάτη Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Οι αιτήσεις εγγραφής ξεκινούν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, ώρα 09:00 π.μ. και γίνονται ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα: 
https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/apth/
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικες (άνω των 18 ετών) με μοναδικό κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας. Μετά το τέλος των μαθημάτων, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2313318663.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Στα σινεμά η πολυβραβευμένη ταινία
Στα σινεμά η πολυβραβευμένη ταινία "Tár" του Τοντ Φιλντ με την συγκλονιστική ερμηνεία της Κέιτ Μπλάνσετ
με 0 Σχόλια 3263 Views

Η ταινία “Tár”  του Τοντ Φλιντ με την σπουδαία Κέιτ Μπλάνσετ θα προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 9 Φεβρουαρίου από τη Tulip

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη