Κερδίστε ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για να δείτε «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς

336 Views
Κερδίστε ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για να δείτε «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Κερδίστε ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για να δείτε «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς

Κερδίστε ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για να δείτε «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς

Λάβετε μέρος στην κλήρωση της Κουλτουρόσουπας διεκδικώντας ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για να δείτε τη παράσταση «Ρωμαίο και Ιουλιέτα για 2». Μια τολμηρή προσέγγιση του σαιξπηρικού αριστουργήματος που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, την Τρίτη 29 Απριλίου, στις 9 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς στα πλαίσια των «Θεατρικών Συναντήσεων»-2014 που οργανώνει ο Δήμος.
-Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας κάνετε 3 πραγματάκια...
-Like σελίδα Kulturosupas στο facebook, 
[αν δεν το έχετε κάνει ήδη απο συμμετοχή σας σε παλαιότερους διαγωνισμούς μας]
-like post διαγωνισμού,
συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο σας στα σχόλια
[ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ] ,
-και Kινητοποιώντας τον διαγωνισμό στο προφίλ σας.
Η ΣΕΛΙΔΑ της ΚΟΥΛΤΟΥΡόΣΟΥΠΑΣ στο Facebook, είναι ΕΔΩ,[Kulturosupa.com]

Εναλλακτικά, για συμμετοχή στον διαγωνισμό στέλνετε e-mail, στο Kulturosupasite@yahoo.gr, με το ονοματεπώνυμο σας [ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΑΣ] και θέμα "ΙΟΥΛΙΕΤΑ".
Όλοι οι νικητές του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν TΡΙΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014  [το αργότερο μέχρι το μεσημεράκι], στο site της Kulturosupas, καθώς και στο f/b.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΙΤΗΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ.
Η KULTUROSUPA ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕΙΛ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ, 
ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ SITE και FACE BOOK.

Χορηγός επικοινωνίας

    Με την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», μια τολμηρή προσέγγιση του σαιξπηρικού αριστουργήματος που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία ολόκληρη τη σαιζόν στην Αθήνα, συνεχίζονται οι «Θεατρικές Συναντήσεις»-2014, που οργανώνει ο Δήμος Καλαμαριάς στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Θα δοθούν δύο μόνο παραστάσεις, τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Απριλίου, στις 9 μ.μ.
    Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές του έργου επιστρέφουν σαν φαντάσματα στην εποχή μας. Ο χρόνος παγώνει για μια στιγμή και τα δύο μοναχικά φαντάσματα έρχονται σαν μια έκρηξη, σαν δύο εφήμερα πεφταστέρια που σε λίγο θα σβήσουν. Έρχονται για να ξαναζωντανέψουν μέσα από το δικό τους πια πρίσμα την ιστορία τους, την πιο ξακουστή ιστορία έρωτα και θανάτου στον κόσμο. Ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και ντύνονται με όλους τους ρόλους του έργου προκειμένου να μας μεταφέρουν τα πάθη και τα παθήματα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Δύο ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί παίζουν όλους τους ρόλους της αθάνατης ερωτικής ιστορίας, σ’ ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, δημιουργώντας ένα παζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, με βασικό κριτήριο να δοθεί στο ακέραιο, αλλά και με χιούμορ, η ουσία και η εσώτερη συγκίνηση του έργου που μιλάει για τον πιο βαθύ, τον πιο αθώο, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.


    Παίζουν η Αθηνά Μουστάκα και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής. Η μετάφραση είναι του Διονύση Καψάλη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Γάκης μαζί με τους δύο ηθοποιούς. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Έλλης Λιδωρικιώτη, οι φωτισμοί του Σάκη Μπιρμπίλη και η μουσική σύνθεση των Κώστα Γάκη, Κώστα Λώλου και Άκη Φιλιού, ο οποίος την εκτελεί ζωντανά στην παράσταση. Βοηθός σκηνογράφου: Θεοδώρα Βεστάρχη, παραγωγή: Θέατρο 104.

Ο χρόνος παγώνει για μια στιγμή και τα δύο μοναχικά φαντάσματα έρχονται σαν μια έκρηξη, σαν δυο εφήμερα πεφταστέρια που σε λίγο θα σβήσουν, για να ξαναζωντανέψουν μέσα απ το δικό τους πια πρίσμα την ιστορία τους, την πιο ξακουστή ιστορία έρωτα και θανάτου στον κόσμο.
Ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και ντύνονται με τους ρόλους όλου του έργου προκειμένου να μας μεταφέρουν τα πάθη και τα παθήματα των δυο ερωτευμένων εφήβων. Υποδύονται μπροστά στα μάτια του κοινού τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στην ιστορία τους σκιαγραφώντας ταυτόχρονα τις σχέσεις που είχαν μαζί τους και εκφράζουν τις ενδόμυχές τους σκέψεις για αυτούς.
Η παράσταση είναι σαν μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής για δύο ηθοποιούς που αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, δημιουργώντας ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη με βασικό κριτήριο να δοθεί στο ακέραιο η ουσία και η εσώτερη συγκίνηση του έργου που μιλάει για τον πιο βαθύ, τον πιο αθώο, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.


Παίζουν: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιµπής.
Live µουσική: Άκης Φιλιός.
Συντελεστές: Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης. 
Σκηνικά - κοστούµια: Έλλη Λιδωρικιώτη. 
Μουσική σύνθεση: Κώστας Γάκης, Κώστας Λώλος, Άκης Φιλιός. 
Φωτισµοί: Σάκης Μπιρµπίλης. 
Βοηθός σκηνογράφου: Θεοδώρα Βεστάρχη. 
Φωτογραφίες: Ευτυχία Βλάχου. 
Παραγωγή: Θέατρο 104.
Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνστ. Μπιµπής.
Διάρκεια: 85΄ (χωρίς διάλειµµα)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη”, Μεταμορφώσεως 7-9, Καλαμαριά.
Έναρξη παραστάσεων: 9 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 12 €, μειωμένο (φοιτητών, ανέργων, κλπ.) 8 €.
Προπώληση:
• ταμείο Θεάτρου “Μελίνα Μερκούρη” (τηλ. 2310.458591): 11-2 & 6-9
• βιβλιοπωλείο “Ιανός” (Αριστοτέλους 7): 9 π.μ.- 9 μ.μ.
Τηλεφωνικές κρατήσεις:
πρωί 11-2: τηλ. 2310.860708 & 2310.458591, απόγευμα 6-9: τηλ. 2310.458591Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης» και χαρισματικής βαρεμάρας. Είδαμε και σχολιάζουμε
«Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης» και χαρισματικής βαρεμάρας. Είδαμε και σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 678 Views

Τι γνωρίζετε για τον Κλάις Μπανγκ και την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι; Σας λέει κάτι το όνομα Τζουζέπε Καποτόντι; Ξέρω, μαύρα μεσάνυχτα και δεν θα σας επιπλήξω.. Για να σας προλάβω δεν θα τίθονταν καν θέμα δημοφιλίας αν το ταινιάκι που βγήκε σεργιάνι καλοκαιριάτικα είχε τα προσόντα να κρατήσει το  ενδιαφέρον μας.Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή