«Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ» H διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας στο επίκεντρο για 6η συνεχή χρονιά

1132 Views
«Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ» H διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας στο επίκεντρο για 6η συνεχή χρονιά «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ» H διασύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας στο επίκεντρο για 6η συνεχή χρονιά

 

Για 6η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2018», με την οποία το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο επιδιώκει την άμεση διασύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 21 Μαΐου έως και την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρες 9:00 π.μ.-17:30, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ.
 
Στις «Ημέρες καριέρας ΑΠΘ 2018», οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι του Ιδρύματος θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων και να δώσουν συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, ενώ οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία γνωρίσουν από κοντά τις δεξιότητες του φοιτητικού δυναμικού και των αποφοίτων του ΑΠΘ, καθώς, επίσης και να συναντήσουν ανάμεσά τους τους μελλοντικούς συνεργάτες τους.
 
Αξιοσημείωτη είναι και φέτος η μεγάλη ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές. Συμμετέχουν συνολικά 65 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στην πληροφορική, στον κατασκευαστικό κλάδο, το λιανεμπόριο κ.ά., ενώ αναμένεται οι εκπρόσωποι τους να πραγματοποιήσουν περισσότερες από 1.500 συνεντεύξεις με τελειόφοιτους και απόφοιτους του ΑΠΘ.  
 
Παράλληλα, θα λειτουργεί έκθεση, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη δράση και το έργο των εταιρειών.
 
Πληροφορίες για τις εταιρείες που συμμετέχουν, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://techsystem.apifon.com/companies  

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Αγγελάκας κατά Σάσας: «Τηλεοπτικές καρακάξες – υπαλληλάκια εναντίον της ελεύθερης τέχνης»
Αγγελάκας κατά Σάσας: «Τηλεοπτικές καρακάξες – υπαλληλάκια εναντίον της ελεύθερης τέχνης»
με 0 Σχόλια 1359 Views

Με μια σκωπτική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook σχολίασε ο Γιάννης Αγγελάκας την «εισβολή» της Σάσας Σταμάτη και της συνοδείας της στο σόου του Χριστόφορου Ζαραλίκου 

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή