Εβδομάδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη στο «Γεννηματάς»

168 Views
Εβδομάδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη στο «Γεννηματάς» Εβδομάδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη στο «Γεννηματάς»

Εβδομάδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη στο «Γεννηματάς»

Ενημερωτική εβδομάδα για τον καρκίνο του προστάτη διοργανώνει από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία με τη συμμετοχή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης, του Γενικού Νοσοκομείου “Γεννηματάς” και της Α’ Ουρολογικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι να γνωρίσουν οι άντρες την πάθηση και την αξία της πρόληψής της, αφού ο καρκίνος του προστάτη είναι μια αρρώστια που αντιμετωπίζεται, αρκεί να διαγνωσθεί έγκαιρα.

'
“Η γνώση και η ευαισθητοποίηση είναι το κύριο βήμα για την νίκη του καρκίνου του προστάτη. Η διάγνωση είναι απλή και είναι εφικτό να είναι έγκαιρη, ώστε η αρρώστια να αντιμετωπιστεί με επιτυχία. Για τον λόγο αυτό, κάθε άντρας πάνω από 50 ετών, πρέπει να κάνει προληπτικούς ελέγχους" δηλώνει ο καθηγητής Ουρολογίας στο ΑΠΘ και διευθυντής της Α’ Ουρολογικής Κλινικής, Δημήτρης Χατζηχρήστου.
'
Η δράση συμπίπτει με την επέτειο ενός χρόνου λειτουργίας του ειδικού ιατρείου παθήσεων του προστάτη και θα πραγματοποιηθεί στα καινούργια ειδικά Ιατρεία της Α' Ουρολογικής Κλινικής του ΑΠΘ, στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” (Εθνικής Αμύνης 41). Σε όλους τους ενδιαφερόμενους, θα παρέχεται ενημέρωση και, εφόσον κριθούν απαραίτητες, θα γίνονται όλες οι κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2310-963102.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τους θρυλικούς Cypress Hill στο Fix Factory of Sound Open Air
Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τους θρυλικούς Cypress Hill στο Fix Factory of Sound Open Air
με 0 Σχόλια 364 Views

 Το hip-hop είναι, χωρίς αμφιβολία, το κυρίαρχο ρεύμα στην παγκόσμια μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια, με εκατομμύρια νέους fans καθημερινά. Οι χιλιάδες φίλοι του και στην Ελλάδα θα έχουν τώρα την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα που ανέδειξε ποτέ το συγκεκριμένο μουσικό είδος, τους Cypress Hill.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή