Δώρο Χριστουγέννων: Υπολογίστε online πόσα χρήματα θα πάρετε

1154 Views
Δώρο Χριστουγέννων: Υπολογίστε online πόσα χρήματα θα πάρετε Δώρο Χριστουγέννων: Υπολογίστε online πόσα χρήματα θα πάρετε

 

.

Δώρο Χριστουγέννων θα πάρουν όλοι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα.  

Πώς υπολογίζεται το δώρο όμως;  

Για τον υπολογισμό του ποσού του δώρου Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.

Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Οι εργαζόμενοι που η σχέση εργασίας τους με τον εργοδότη είχε διάρκεια χωρίς διακοπή όλη τη χρονική περίοδο που αναφέραμε δηλαδή από 1ης Μαΐου μέχρι 31ης Δεκεμβρίου κάθε έτους δικαιούνται ολόκληρο το δώρο που είναι ίσο με ένα μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο. Όσοι όμως από τους παραπάνω μισθωτούς, που η σχέση τους με τον εργοδότη δεν διήρκεσε ολόκληρο το χρονικό διάστημα (από 1/5 έως και 31/12), δικαιούνται να λάβουν τμήμα του δώρου ανάλογο με τη χρονική διάρκεια της εργασιακής τους σχέσης.

Σε αυτήν την περίπτωση το δώρο Χριστουγέννων υπολογίζεται ως εξής: 2/25 του μηνιαίου μισθού ή 2 ημερομίσθια -ανάλογα με το πώς αμείβονται- για κάθε 19 ημερολογιακές ημέρες διάρκειας της εργασιακής σχέσης. Ακόμα και οι μισθωτοί που εργάστηκαν χρονικό διάστημα μικρότερο των 19 ημερών δικαιούνται ανάλογο κλάσμα του δώρου. Εκτός από την περίπτωση που η εργασία παρασχέθηκε χωρίς διακοπή όλο το διάστημα από την 1η Μαΐου έως την 31η Δεκεμβρίου, στο διάστημα αυτό συνυπολογίζονται και όλες οι ημέρες που οι εργαζόμενοι-ες απουσιάζουν νόμιμα από την εργασία τους (π.χ. με ετήσια άδεια, με άδεια μητρότητας, με σπουδαστική άδεια).

Υπολογίστε το Χριστουγεννιάτικο δώρο στην online εφαρμογή του ΚΕ.Π.Ε.Α. πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο: http://kepea.gr/calc-doro-xristoygennon.php.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

1 Comments

  1. <strong>1(513)7958209</strong>
    1(513)7958209
    ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΛΛΟΥΜΝΑΤΙ ΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗ ΖΩΗ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΣ. Είστε επιχείρηση, Άνδρας ή γυναίκα, πολιτικός, μουσικός, πάστορας, δικηγόρος, ηθοποιός, ηθοποιός, τραπεζίτης και εσείς. θέλουν να είναι πλούσιοι, ισχυροί και να είναι διάσημοι στη ζωή. Μπορείτε να πετύχετε τα όνειρά σας με το να είστε μέλος της μεγάλης κουκούλας του αδελφού ILLUMINATI. Με αυτό όλα τα όνειρά σας και η επιθυμία της καρδιάς σας μπορούν να εκπληρωθούν πλήρως, εάν θέλετε πραγματικά να γίνετε μέλος της μεγάλης αδελφότητας Illuminati, Σημείωση: Τα νεοσύλλεκτα μέλη έχουν δικαίωμα με 600.000 δολάρια ΗΠΑ, ένα χρυσό δαχτυλίδι, που θα σας προστατεύσουν και εχθρούς και δωρεάν βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο της Αμερικής. WHATAPP + 1 (513) 795-8209 Email 📧 illuminatib999@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: Την «οργασμική κωμωδία» «Οι γείτονες από Πάνω» στο θέατρο Κήπου
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: Την «οργασμική κωμωδία» «Οι γείτονες από Πάνω» στο θέατρο Κήπου
με 2 Σχόλια 1304 Views

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Kulturosupa.gr διεκδικώντας διπλές προσκλήσεις για να δείτε την κωμωδία «Οι γείτονες από πάνω» Πέμπτη 25/8, στο Θέατρο Κήπου.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή