Μαθήματα αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου, δωρεάν

1488 Views
Μαθήματα αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου, δωρεάν Μαθήματα αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου, δωρεάν

 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης διοργανώνει το πρόγραμμα: «Αρχιτεκτονική Εσωτερικού χώρου».

Η εικαστικός κ. Ιουλιανή Καζάκη, προσφέρεται εθελοντικά να διδάξει μαθήματα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις (4) συναντήσεις και θα είναι: γραμμικό σχέδιο, χρώμα, χρωματολογία, ψυχολογία χρώματος, ελεύθερο σχέδιο, προοπτικό σχέδιο, αξονομετρικό έπιπλο, ζωγραφική σε μετάξι, υαλογραφία, ιστορία τέχνης και επίπλου, διακόσμηση εσωτερικών χώρων και εργονομίας καθώς και βασικές γνώσεις βιτρίνας.

Τα πρόγραμμα διάρκειας 4 εβδομάδων, θα ξεκινήσει στις 19 Δεκεμβρίου του 2019 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2020. Τα μαθήματα θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 16.30 έως 19.30, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, στην οδό Εγνατία 132. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους είναι είτε δημότες, είτε κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εφόσον επιλεγούν θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι δημότες (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης) ή κάτοικοι Δήμου Θεσσαλονίκης (φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας).

Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων (20 συμμετέχοντες). Να σημειωθεί ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων πρέπει να είναι κανονική. Αυτό είναι και απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της σχετικής βεβαίωσης παρακολούθησης, που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019.

Η αίτηση θα αναρτηθεί εδώ: στις 3 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. έως τη συμπλήρωση του τμήματος, ακολουθώντας τη διαδρομή http:Thessaloniki.gr/θέλω-από-το δήμο/θέλω-να-εξυπηρετηθώ/σπουδάζω/Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης  και Αθλητισμού στο τηλ: 2313318663

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» και προχειρότητα… Είδαμε και σχολιάζουμε.
«Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» και προχειρότητα… Είδαμε και σχολιάζουμε.
με 3 Σχόλια 1820 Views

 Μετά από σχεδόν 4 μήνες ήρθε επιτέλους η ώρα να βιώσουμε τη μαγεία του ζωντανού θεάτρου, αλλά βρεθήκαμε μπροστά σε μια προχειροδουλειά που καλό θα είναι όλοι όσοι ασχολούνται με το ποντιακό θέατρο, να το πάρουν στα σοβαρά.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή