Το ΚΘΒΕ καλεί σε ανοιχτή ακρόαση επαγγελματίες* ηθοποιούς, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

1690 Views
Το ΚΘΒΕ καλεί σε ανοιχτή ακρόαση επαγγελματίες* ηθοποιούς, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Το ΚΘΒΕ καλεί σε ανοιχτή ακρόαση επαγγελματίες* ηθοποιούς, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τις ανάγκες των χειμερινών παραγωγών του, της θεατρικής περιόδου 2022 – 2023, καλεί σε ανοιχτή ακρόαση επαγγελματίες* ηθοποιούς, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.


Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 με την παρουσία των σκηνοθετών: Ανέστη Αζά, Θοδωρή Αμπαζή, Παντελή Δεντάκη, Χρήστου Θεοδωρίδη, Θέμη Θεοχάρογλου, Γιάννη Κακλέα, Γιώργου Καπουτζίδη,Γεωργίας Μαυραγάνη, Δημήτρη Μπίτου, Χρήστου Πασσαλή, Γιάννη Σκουρλέτη, Πρόδρομου Τσινικόρη, Χριστίνας Χατζηβασιλείου, Αργυρούς Χιώτη, Melody Mourey

Η Β΄ φάση κάθε ημέρας της ακρόασης θα πραγματοποιείται την ίδια ημέρα, μεταξύ 18:00-21:00, έτσι ώστε να μην καταστεί επιβεβλημένη η παραμονή των συμμετεχόντων για δεύτερη ημέρα στη Θεσσαλονίκη.
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να αποστείλουν έως και την Τρίτη 7Ιουνίου, ηλεκτρονικά στο e-mail audition@ntng.gr, βιογραφικό σημείωμα και 2 πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή, προσώπου. Οι φωτογραφίες και το βιογραφικό θα πρέπει να είναι ενσωματωμένα σ΄ ένα αρχείο word ή pdf), με ΘΕΜΑ: “ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ 2022-2023».

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει θα πρέπει να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους για την ημέρα ή τις ημέρες που μπορούν να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στον παρακάτω πίνακα:
 
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/6
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6
 
 
 
 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail, κατά τις ημέρες 9 και 10 Ιουνίου 2022.

Στην ακρόαση θα ζητηθεί από τους/τις συμμετέχοντες/ούσες ένας μονόλογος και ένα τραγούδι της επιλογής τους. Θα ζητηθεί επίσης, προαιρετικά και εφόσον είναι δυνατόν να μεταφερθεί, να έχουν μαζί τους μουσικό όργανο, ώστε να επιδείξουν τις ικανότητές τους σε αυτό.
 Οι συμμετέχοντες/ούσες θα χρειαστούν άνετα ρούχα και παπούτσια πρόβας.
Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα, μετά τις 12.00πμ, την Τρίτη 7 Ιουνίου, δεν θα γίνουν δεκτά.

*Επαγγελματίας ηθοποιός νοείται όποιος:
α) είναι απόφοιτος αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής,
β) είναι απόφοιτος Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής,
ή γ) έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού.

Το Κρατικό Θέατρο εφαρμόζει και τηρεί πιστά όλους τους νόμους (ΚΥΑ) και τους κανόνες όπως κάθε φορά ισχύουν και ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πανδημία προκειμένου να διεξαχθεί με ασφαλή τρόπο η ακρόαση.

Για την συμμετοχή στην Ακρόαση είναι απαραίτητη η επίδειξη εμπρόθεσμου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση από ιδιωτικό ή δημόσιο εργαστήριο αναφοράς, στο οποίο έχουν κάνει έλεγχο για COVID-19 είτε με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών, είτε με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (RAPID TEST) που έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση και επίδειξη πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).
 
Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικών δεδομένων του βιογραφικού σημειώματος θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΚΘΒΕΑκρόαση

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
 Οι νέες ταινίες της εβδομάδας και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 09-15/02/2023 (& όλες οι επαναλήψεις)
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 09-15/02/2023 (& όλες οι επαναλήψεις)
με 0 Σχόλια 1847 Views
Ωραιότατη βδομάδα με νέους αδελφούς Νταρντέν, Φρανσουά Οζόν και βέβαια το πολύαναμένομενο «Tar» με την Κέιτ Μπλάνσετ όσο για το μεγάλο κοινό θα βολευτεί με την 3η συνέχεια του «Magic Mike». Αυτές είναι οι νέες ταινίες που θα προβάλλονται στις αίθουσες της Θεσσαλονίκης από Πέμπτη 09 έως Τετάρτη 15/02/2023

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο