Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία στην Καλαμαριά

580 Views
Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία στην Καλαμαριά Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία στην Καλαμαριά

 


 
Με σύνθημα «Δώσε αίμα, κάθε σταγόνα ζωής είναι χαμόγελο γι αυτόν που το χρειάζεται»  και μόνο με ραντεβού, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο Φύλων,  οργανώνει Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία, την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020,  στο θεατράκι της «Οδού Χηλής» (Χηλής και Τριπόλεως γωνία).
 
Η Αιμοδοσία θα διεξαχθεί από ειδικά συνεργεία αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος»  με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και προστασίας.
 
 Ειδικά συνεργεία αιμοληψίας του Νοσοκομείου  εκείνη την ημέρα από τις 9.00 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι θα δέχονταιτους πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας αίμα και σώζοντας ζωές.
 
 Η αιμοδοσία, λόγω του Covid-19, γίνεται κατόπιν ραντεβού και καλούνται  οι εθελοντές αιμοδότες να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, προκειμένου να οριστεί η ώρα προσέλευσης για τον καθένα, για λόγους αποφυγής του συγχρωτισμού.
 
Πληροφορίες στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής,  Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  & Ισότητας των Δύο Φύλων τηλ.  2313 314 499 και 2313 314 498.
 
Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει κατά την προσέλευσή τους  να φορούν μάσκα, να  έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή