Γνωρίστε τα μονοπάτια αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας στο σεμινάριο της Αλεξάνδρας Μηλιοπούλου στο the barrister. –είσοδος ελεύθερη.

683 Views
Γνωρίστε τα μονοπάτια αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας στο σεμινάριο της Αλεξάνδρας Μηλιοπούλου στο the barrister. –είσοδος ελεύθερη. Γνωρίστε τα μονοπάτια αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας στο σεμινάριο της Αλεξάνδρας Μηλιοπούλου στο the barrister. –είσοδος ελεύθερη.

Γνωρίστε τα μονοπάτια αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας στο σεμινάριο της Αλεξάνδρας Μηλιοπούλου στο the barrister. –είσοδος ελεύθερη.

Τι γνωρίζετε για την Φιλοσοφία της Λευκής Πέτρας, τα Αρχέτυπα σύμβολα, τους Λίθους ως εργαλεία έρευνας που λειτουργεί Αυτοθεραπευτικά και προσφέρει Αυτογνωσία; 
 
Η Αλεξάνδρα Μηλιοπούλου είναι εικαστικός, ερευνήτρια της εσωτερικής πλευράς της τέχνης αλλά και επί 30 χρόνια Δασκάλα της φιλοσοφίας της Λευκής Πέτρας, θα σας οδηγήσει μέσα από μονοπάτια αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας στο 2ώρο σεμινάριο που θα παρουσιάσει το μεσημέρι της Κυριακής 15 Μαρτίου 2015 στο the barrister lounge cafe bookshop στην Φράγκων 3 απέναντι από τα Διοικητικά Δικαστήρια.
 
Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στις 12 με 2 το μεσημέρι σας περιμένουμε για να παρακολουθήσετε Δωρεάν το δίωρο σεμινάριο της Αλεξάνδρας Μηλιοπούλου. Το ενημερωτικό αυτό πρώτο σεμινάριο θα είναι η αρχή της συνεργασίας μας με την Αλεξάνδρα Μηλιοπούλου, σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την σταθερή ημέρα και ώρα που θα μπορείτε να συναντάτε την κυρία Μηλιοπούλου στο the barrister lounge cafe bookshop στην Φράγκων 3.
 
Ελπίζουμε η νέα μας συνεργασία με την εικαστικό και ερευνήτρια Αλεξάνδρα Μηλιοπούλου, να προσφέρει στους επισκέπτες του the barrister lounge cafe bookshop μία ακόμη πολιτιστική δραστηριότητα καθώς θα απολαμβάνετε τις παροχές υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Τι παίζουν τα Θερινά Σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα. Πρόγραμμα Ταινιών – Προβολών 18- 24/08/2022
Τι παίζουν τα Θερινά Σινεμά της Θεσσαλονίκης τώρα. Πρόγραμμα Ταινιών – Προβολών 18- 24/08/2022
με 0 Σχόλια 580 Views

Αναλυτική παρουσίαση όλων των προγραμμάτων (ταινίες, ημέρες, ώρες κλπ.) στα θερινά σινεμά  της Θεσσαλονίκης. Δείτε τι θα δείτε από Πέμπτη 18 έως Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή