Ψηφιακό Επιστημονικό Συνέδριο: «Η αντιμετώπιση του άγχους από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, στην εποχή της πανδημίας»

1414 Views
Ψηφιακό Επιστημονικό Συνέδριο: «Η αντιμετώπιση του άγχους από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, στην εποχή της πανδημίας» Ψηφιακό Επιστημονικό Συνέδριο: «Η αντιμετώπιση του άγχους από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, στην εποχή της πανδημίας»

 


Η αντιμετώπιση του άγχους από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, στην εποχή της πανδημίας»

Η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, διοργανώνει ψηφιακό Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Η αντιμετώπιση του άγχους από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, στην εποχή της πανδημίας».

Η περίοδος της πανδημίας που βιώνουμε δημιουργεί συνθήκες ψυχολογικής έντασης, που μαζί με το άγχος που συνοδεύει τις συμπεριφορές, καθιστά επιτακτική την ανάγκη όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, να γνωρίσουν τρόπους κατευθύνσεις και διεξόδους από τις πιεστικές καταστάσεις, την ψυχολογική πίεση, το άγχος του αγνώστου και γενικότερα της παραβίασης του πλαισίου της κανονικότητας στην ζωή μας.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα webex, από τις 17:00-21:00 και σε αυτό θα μιλήσουν καταξιωμένοι επιστήμονες, παιδαγωγοί, ψυχολόγοι κοινωνικοί επιστήμονες.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή θα συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση του συνεδρίου από την Τρίτη 01/12/2020 έως και Κυριακή 06/12/2020 (στις 18:00μ.μ.), που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/stress/

Για το πρόγραμμα πατάτε εδώ

Θα ακολουθήσει απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους, καθώς και ο τρόπος εισόδου στο Συνέδριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού στα τηλέφωνα΅2313318663 & 2313318660 (Α. Χασίδου, Δ. Φωτοπούλου)

Μετά το πέρας του συνεδρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο